Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η γιαγιά έκλεισε τα 104 - Μόλις δείτε τι ευχή έκανε σβήνοντας τα κεράκια θα πάθετε πλάκα!

Δεν πάει το μυαλό σας

2 Νοεμβρίου 2020 10:12
Αυτή η γιαγιά έκλεισε τα 104 - Μόλις δείτε τι ευχή έκανε σβήνοντας τα κεράκια θα πάθετε πλάκα!

Όταν μεγαλώνεις πολύ οι επιθυμίες σου και οι ευχές στα γενέθλια γίνονται ολοένα και πιο απλές. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για την συγκεκριμένη γιαγιά που έκλεισε τα 104 κι έγινε viral, όπως ακριβώς και αυτή η 67χρονη γιαγιά που κρατούσε αγκαλιά το εγγόνι της ενώ πήγε να πέσει ένα ποτήρι.

Μία γυναίκα 104 ετών που ζει σε οίκο ευγηρίας στη Μεγάλη Βρετανία αποκάλυψε ότι η τελευταία της επιθυμία είναι να την συλλάβουν καθώς στη ζωή της ήταν πάντα νομοταγής.

Οι υπάλληλοι του οίκου ευγηρίας έδωσαν σε όλους τους ηλικιωμένους να συμπληρώσουν μία φόρμα στην οποία μεταξύ άλλων θα ανέφεραν μία επιθυμία τους που θα ήθελαν να εκπληρωθεί. “Η επιθυμία μου είναι να με συλλάβουν. Είμαι 104 ετών και πάντα πήγαινα με το γράμμα του νόμου” έγραψε η ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με τη Mirror, οι υπάλληλοι έκαναν γνωστή την επιθυμία της ηλικιωμένης και όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι αστυνομικοί δέχτηκαν να την εκπληρώσουν.

23χρονος έβαλε κρυφή κάμερα στο αυτοκίνητο και πάει βόλτα την 82χρονη γιαγιά του - Προσέξτε την αντίδρασή της όταν ακούει στο ραδιόφωνο... (Video)

23χρονος έβαλε κρυφή κάμερα στο αυτοκίνητο και πάει βόλτα την 82χρονη γιαγιά του, αλλά δεν είχε ιδέα πως ο εγγονός της είχε σχεδιάσει την απόλυτη έκπληξη γενεθλίων.

Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο και περίμενε να ακούσει ραδιόφωνο, έπαθε την έκπληξη της ζωής της. Ξαφνικά η μουσική κόπηκε και ακούγεται σαν να έχει γίνει κάτι σοβαρό. Αλλά η γιαγιά δεν το πιστεύει όταν ακούει τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή να ανακοινώνει τα γενέθλιά της. Ενώ, τραγελαφικές στιγμές έζησε μια οικογένεια στην Αυστραλία όταν η 80χρονη γιαγιά τους άρχισε να "απειλεί" την τηλεόραση με ένα μαχαίρι και τελικά την πυροβόλησε.

Ο εγγονός της είχε βάλει φίλους και συγγενείς της γιαγιάς του από όλο τον κόσμο να ηχογραφήσουν τις ευχές τους για εκείνη. Η γιαγιά άρχισε αμέσως να βουρκώνει και ο εγγονός της ακούγεται να λέει: ‘Δεν ήθελα να σε αναστατώσω. Απλά θέλαμε να σου δείξουμε πόσα σημαίνει για μας.’

Δείτε την εκπληκτική αυτή ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share