Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκατσαν να βγάλουν φωτογραφία για το Instagram - Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμεναν καθόλου (Video)

Σοκαριστική στιγμή

1 Νοεμβρίου 2020 15:46
Έκατσαν να βγάλουν φωτογραφία για το Instagram - Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμεναν καθόλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεκάδες τουρίστες προσπάθησαν να στηθούν στο κατάλληλο σημείο, προκειμένου να βγάλουν μία όμορφη φωτογραφία και να την μοιραστούν στο Instagram. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δέχθηκαν ένα ισχυρό «χτύπημα».

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν, μόλις οι τουρίστες στάθηκαν στο κατάλληλο σημείο, ένα τεράστιο κύμα ύψους 5 μέτρων τους χτύπησε με δύναμη, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει και να τους στείλει μερικά μέτρα πιο μακριά. Ενώ, σοκάρει η ιστορία ενός άνδρα όπου έκανε συλλογή από παλιές φωτογραφίες, καθώς μόλις παρατήρησε καλύτερα μία από αυτές ανατρίχιασε.

Δείτε το βίντεο:

Πανικός στο διαδίκτυο με τη συγκεκριμένη φωτογραφία! Ποιο είναι το περίεργο; (photo)

Εκ πρώτης όψεως, μοιάζει σαν μια συνηθισμένη φωτογραφία ενός όμορφου νεαρού κοριτσιού. Μόνη στο δωμάτιο ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Είναι όμως μόνη; Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, στο φόντο διακρίνεται μια αλλόκοτη φιγούρα! Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου σοκάροντας πολλούς χρήστες και προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Επίσης, ένα ζευγάρι δημοσίευσε μια φωτογραφία με το δαχτυλίδι αρραβώνων, αλλά μετά από λίγα λεπτά το μετάνιωσαν πικρά.

Προϊόν φωτομοντάζ ή... απρόσμενος επισκέπτης; Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία τόσο της νεαρής κοπέλας, όσο και ο τόπος και ο χρόνος που τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία, χωρίς να έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν πρόκειται για το αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας ή για πραγματική λήψη.

Έγκυος τράβηξε αυτή την φωτογραφία και την ανέβασε στο facebook - Τότε η αστυνομία άρχισε αμέσως να την αναζητάει

Όταν μια έγκυος γυναίκα από την Βόρεια Καρολίνα τράβηξε μια φωτογραφία της κοιλιάς της και την δημοσίευσε στο διαδίκτυο, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σπίτι της και την συνέλαβε. Επίσης, όταν μία γυναίκα τράβηξε μια φωτογραφία μετά την καταιγίδα που ξέσπασε κοντά στο σπίτι της σίγουρα δεν περίμενε πως θα γινόταν viral!

Όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία στην αρχική σελίδα των συγγενών και φίλων της, πολλοί άφησαν θετικά σχόλια. Αλλά στην συνέχεια κάποιοι παρατήρησαν ένα παράξενο αντικείμενο πίσω από την γυναίκα. Οι χρήστες του Facebook άρχισαν να παρατηρούν τα σύνεργα στο πίσω μέρος της φωτογραφίες. Και τότε όλοι κατάλαβαν γιατί η 26χρονη γυναίκα είχε ένα λαστιχάκι περασμένο στο μπράτσο της και πόζαρε μπροστά σε σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share