Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός σε γάμο - Γαμπρός διέκοψε την τελετή και η νύφη «πάγωσε» (Video)

Έμειναν όλοι «παγωτό»

1 Νοεμβρίου 2020 13:28
Χαμός σε γάμο - Γαμπρός διέκοψε την τελετή και η νύφη «πάγωσε» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μάρτυρες σ’ ένα ασυνήθιστο θέαμα έγιναν οι οικογένειες και οι καλεσμένοι ενός γάμου, όταν ο γαμπρός ζήτησε από τον ιερέα να σταματήσει για λίγο την τελετή. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άμεσα άπαντες πάγωσαν στην αίθουσα.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, η αγωνία έδωσε την θέση της σε τρελά γέλια, μια και όλο αυτό το σκηνικό αποτέλεσε μία φάρσα του γαμπρού προς την νύφη. Βέβαια, ουδείς γνωρίζει τι έγινε μόλις τελείωσε η τελετή και αν το ζευγάρι είναι ακόμα… μαζί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ραβίνος που έκανε την τελετή, σύμφωνα με το έθιμο, γύρισε προς την πλευρά του γαμπρού και τον ρώτησε αν δέχεται τη νύφη για γυναίκα του. Αυτός, αντί να απαντήσει άμεσα και καταφατικά, γύρισε προς τον ιερέα και του ζήτησε ένα λεπτό.

Τότε, πήγε στην πλευρά που ήταν οι κουμπάροι του, μαζεύτηκαν όλοι σ’ ένα κύκλο και έκαναν πως το κουβέντιαζαν. Έπειτα από λίγο, ο γαμπρός επέστρεψε στην θέση του και απάντησε: «Ναι, δέχομαι», προκαλώντας τρελά γέλια στο κοινό που ήταν από κάτω. Ενώ, σάλος προκλήθηκε σε έναν άλλο γάμο με την νύφη να ζητάει για δώρο γενναίες καταθέσεις και να υπόσχεται "πικάντικα" ανταλλάγματα στους καλεσμένους της

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στα social media, όπου σχεδόν άμεσα έγινε viral. Πάντως, ξεκίνησε και μία κουβέντα μεταξύ των χρηστών, αναφορικά με το αν η κίνηση του γαμπρού ήταν αποδεκτή ή είχε ξεπεράσει τα όρια.

Δείτε το βίντεο:

Αδιανόητο: Δύο εβδομάδες μετά το γάμο έμαθε πως η νύφη ήταν...

Ένα απίστευτο περιστατικό που παραπέμπει περισσότερο σε σενάριο ταινίας, συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε έναν γάμο στην Ουγκάντα, όταν ο γαμπρός ανακάλυψε κάτι τραγικό για τη νύφη. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία γάμου που γίνεται viral, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που ένας άντρας συνελήφθη μια μέρα πριν το γάμο του.

Εκεί, όπως αναφέρουν διάφορα αφρικανικά ΜΜΕ όπως το monitor και το nation, αποδείχθηκε πως η γυναίκα που είχε παντρευτεί ένας ιμάμης ήταν τελικά άνδρας.

Ο Μοχάμεντ Μουτούμπα δύο εβδομάδες πριν την αποκάλυψη, είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, όμως στο μεσοδιάστημα δεν είχε κάποια ερωτική επαφή, καθώς η σύζυγος έλεγε πως αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

«Έκανα υπομονή και περίμενα να είναι ΟΚ», είπε ο 27χρονος, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έλαβε το σοκ της ζωής του, όταν ένας γείτονας του είπε πως η γυναίκα του ήταν τελικά άνδρας.

Μάλιστα του κατήγγειλε πως είχε πηδήξει τον φράχτη του σπιτιού και του έκλεψε την τηλεόραση, κάτι που ο ίδιος αρνούταν να πιστέψει και αποφάσισε να την συνοδεύσει ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Εκεί λοιπόν έκανε την εμφάνισή της φορώντας τα προβλεπόμενα ρούχα και μία γυναίκα αστυνομικός, ξεκίνησε να την ψάχνει. Αρχικά ανακάλυψε πως για στήθος είχε βάλει μπάλες από ρούχα, ενώ λίγο αργότερα διαπίστωσε πως είχε ανδρικα γεννητικά όργανα.

Έτσι, φώναξαν τον σύζυγό της που ήταν απ΄έξω και τον ενημέρωσαν για την εξέλιξη. Κατά την διάρκεια της απολογίας του, ο άνδρας αποκάλυψε πως το έκανε αυτό για να κλέψει τα χρήματα του ιμάμη.

Όσο για το πως προέκυψε η σχέση τους… Ο δράστης κυκλοφορούσε καιρό με γυναικεία ρούχα, την περίοδο που ο Μουτούμπα έψαχνε μία γυναίκα για να παντρευτεί. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε έναν ναό, με τον Ιμάμη να την πλησιάζει και την ζητάει σε γάμο.

«Μου είπε οτι δεν μπορούσε να κάνει σεξ μέχρι να πληρωθεί η τιμή της νύφης στον κηδεμόνα της και να παντρευτούν», είπε χαρακτηριστικά ο 27χρονος.

Αυτό έγινε μία εβδομάδα μετά όταν έδωσε στην θεία της δύο αρνιά, δύο σακούλες με ζάχαρη, τρία παραδοσιακά ρούχα, μία κούτα αλάτι και το κοράνι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share