Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η αλεπού που μεγάλωσε με ανθρώπους και νομίζει ότι... (video)

Θα κλάψετε από τα γέλια!

1 Νοεμβρίου 2020 11:35
Η αλεπού που μεγάλωσε με ανθρώπους και νομίζει ότι... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν η Έμμα Σίλβα βρήκε την 11 μηνών αλεπού, την πήρε μαζί της, την ονόμασε Τόντ, και την μεγάλωσε σαν να ήταν κατοικίδιο! Σήμερα ο Τόντ πηγαίνει βόλτα φορώντας το λουρί του, παίζει με την Σίλβα και τα δυο άλλα σκυλιά της και κουνάει την ουρά του όταν πεινάει!

Ο Τόντ διασώθηκε από την Έμμα όταν ήταν μόλις 4 μηνών. Σήμερα που είναι 11 μηνών, ενεργεί ακριβώς όπως και τα σκυλιά της! «Τρέχει προς το μέρος μου και κουνάει την ουρά του όταν περιμένει να τον ταΐσω. Στη συνέχεια ξαπλώνει για να του χαϊδέψω την κοιλιά του!” είπε η Έμμα.

Προσπαθεί να κάνει ό, τι κάνουν και τα σκυλιά, αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω να πάει όπου θέλει γιατί είναι κουφός και έτσι δεν θα με ακούσει αν τον φωνάξω”, ενώ διαβάστε για την κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε μια αλεπού να πλησιάζει στο σπίτι οικογένειας, θα πάθετε σοκ με αυτό που έγινε.

“Ο Τόντ λατρεύει να παίζει συνέχεια με τα σκυλιά μου.” “Έχει πραγματικά συνηθίσει τη ζωή του όπως είναι σήμερα και για αυτό αφήνω όλο και περισσότερους ανθρώπους να τον πλησιάσουν.” “Τον πήγα ακόμη και στο σχολείο την προηγούμενη εβδομάδα και φάνηκε να απολαμβάνει τα χάδια των παιδιών!”

Ο 90χρονος παππούς μαζεύει δύναμη για να... Συγκινητική ιστορία!

Μια φωτογραφία έχει αγγίξει τα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες. Ένας παππούς του San Juan μεταφέρει τον ηλικιωμένο σκύλο του στον κτηνίατρο με το ποδήλατο του και η στιγμή καταγράφηκε σε μια εικόνα που κινητοποιεί πολλούς.

Η πίστη που αισθάνονται τα σκυλιά για τους ιδιοκτήτες τους είναι πάντα θέμα που πρέπει να τονιστεί όταν μιλάμε γι ‘αυτούς, αλλά μερικές φορές είναι επίσης σημαντικό να επικεντρωθούμε σε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πνεύμα τόσο πιστό όσο εκείνο των κατοικίδιων ζώων τους και είναι σε θέση να κάνουν τα πάντα για αυτούς.

Ο Ντον Χουάν μεταφέρει τον πιστό του φίλο με ποδήλατο, γιατί δεν μπορεί πλέον να περπατήσει. Όταν ρωτήθηκε από πού βρίσκει την ενέργειά του, είπε, «Από την αγάπη που νιώθω για τον φίλο μου».

Ο κόσμος είναι φτιαγμένος από μικρές χειρονομίες. Η αγάπη μας κινεί, η συντροφιά μας γεμίζει την ψυχή μας και η ευτυχία έρχεται με απλότητα. Αυτή η ταπεινοφροσύνη και η καλοσύνη είναι αυτό που έκανε τον πρωταγωνιστή αυτής της ιστορίας, νέο Don Juan.

Είναι ένας 90χρονος παππούς, ένα σαφές και αξιοθαύμαστο παράδειγμα από την πόλη του Σαν Χουάν (Πουέρτο Ρίκο), ο οποίος έχει δώσει πολύ καλοσύνη. Αποδεικνύεται ότι παρά τις ασθένειες του και τους πόνους του, καταφέρνει να οδηγήσει τον συντροφικό του σκύλο με ποδήλατο στον κτηνίατρο.

Το φτωχό κουτάβι είναι 16 ετών και πάσχει από αρθρίτιδα σκύλου, οπότε δεν μπορεί να περπατήσει. Λόγω της ηλικίας του, ο σκύλος του πάσχει από σοβαρή αρθρίτιδα, η οποία έχει αποδυναμώσει τα οστά του και τον κάνει σχεδόν παράλυτο.

Αντιμέτωπος με τη δύσκολη κατάσταση, ο Don Juan δεν αφήνει τον εαυτό του να νικηθεί και παρόλο που ο σκελετός του δεν είναι ο δυνατότερος, πηγαίνει με το ποδήλατό του έτσι ώστε το σκυλί του να φτάσει στον κτηνίατρο.

Η ιστορία αυτού του ευγενικού άνδρα έγινε viral, αφού ο γείτονάς του, Nelson Rodriguez-López, αποφάσισε να τη μοιραστεί στο Facebook του. «Και πόσοι νέοι εγκαταλείπουν τα κατοικίδια ζώα τους ή δεν τα πηγαίνουν για ιατρική βοήθεια;» έγραψε ο Nelson στην ανάρτηση του.

Αμέσως, το ευγενικό πρόσωπο του Ντον Χουάν το ερωτεύτηκαν όλοι στα κοινωνικά δίκτυα και χιλιάδες άνθρωποι άφησαν εκφράσεις αγάπης για αυτόν τον ευγενή παππού, επίσης αξίζει να διαβάσετε και για την συγκινητική ιστορία όταν σκύλος γυρίζει για να αφαιρέσει ένα εμπόδιο για έναν τυφλό άντρα.

Επιπλέον, μερικοί εκπλήχθηκαν όταν έμαθαν την ιστορία του γέρου που έχουν δει στο δρόμο του Σαν Χουάν με το κουτάβι του στο ποδήλατο. Χωρίς αμφιβολία, κάθε σκυλάκι, γατάκι ή ζωντανό ον χρειάζεται έναν Don Juan στη ζωή τους.

Αντιμέτωποι με τις πολυάριθμες περιπτώσεις παραμέλησης και εγκατάλειψης, γνωρίζοντας ότι εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι με την ψυχή και την καρδιά τους τόσο αγνοί όσο αυτός ο παππούς μας οδηγεί με ελπίδα και ευγνωμοσύνη.

Είμαστε επίσης χαρούμενοι που γνωρίζουμε ότι αυτό το ζευγάρι ηλικιωμένων είναι μαζί για να αντιμετωπίσουν τη ζωή στα χρυσά τους χρόνια.

Ο Ντον Χουάν δεν σκέφτεται τον δικό του πόνο, αλλά για το καλύτερο του σκύλου του και για αυτήν την πράξη αγάπης, η ζωή έχει μεγάλη ανταμοιβή γι ‘αυτόν. Μοιραστείτε την όμορφη ιστορία της και βοηθήστε μας να εμπνεύσουμε τους άλλους να αγαπούν και να φροντίζουν τα κατοικίδια ζώα σας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share