Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Έβαλε μέσα στο πλυντήριο ένα τούβλο - Δείτε τι συνέβη (Video)

Δεν το χωράει ανθρώπινους νους

31 Οκτωβρίου 2020 19:07
Έβαλε μέσα στο πλυντήριο ένα τούβλο - Δείτε τι συνέβη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα κόλπα και μυστικά σχετικά με το πλυντήριο, όπως επίσης και τα πιο απίθανα αντικείμενα μέσα σε κάδους πλυντηρίων. Σίγουρα όμως, δεν έχουμε ξαναδεί ένα τούβλο μέσα σε ένα πλυντήριο.

Ο χρήστης bootsowen του Youtube δημοσιεύει ανά διαστήματα βίντεο με διάφορα εγχειρήματα σε πλυντήρια ρούχων και αυτή τη φορά επιστρέφει με ένα τούβλο και δύο... μάτια κολλημένα πάνω σε αυτό.

Ο σκοπός; Κανένας... Η μάλλον να δείξει πώς διαλύεται ένα πλυντήριο σε λίγα δευτερόλεπτα. Ενώ, σε ένα άλλο περιστατικό ένας άντρας πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο του σε ένα πλυντήριο και αποφάσισε να μείνει μέσα στο όχημα. Μια κίνηση που όλοι μας έχουμε κάνει, σίγουρα όμως κανείς μας δεν έχει κάνει αυτό που έκανε αυτός ο άντρας κι έγινε viral.

Έβαλε μια κάμερα μέσα στο πλυντήριο - Μόλις δείτε πώς πλένονται τα πιάτα θα μείνετε άφωνοι

Το πλυντήριο πιάτων μας λύνει τα χέρια. Το ανοίγεις, βάζεις μέσα όλα τα σκεύη σερβιρίσματος που χρειάζονται πλύσιμο, το κλείνεις και μετά ως… δια μαγείας, όλα βγαίνουν πεντακάθαρα από το πλυντήριο. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο νομίζουμε μιας και ακόμη και το πλύσιμο των πιάτων έχει τα μυστικά του, δείτε εδώ ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τοποθετείτε στο πλυντήριο τα μαχαιροπίρουνα.

Αλλά τι στο καλό συμβαίνει μέσα στο πλυντήριο πιάτων και καθαρίζουν τα πιάτα και τα ποτήρια χωρίς καθόλου τρίψιμο, παρά μόνο με το νερό; Πώς είναι η… ζωή μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων σε λειτουργία;

Την απάντηση σε αυτά τα βασανιστικά για όλη την ανθρωπότητα ερωτήματα, έδωσε ένας νεαρός, ο οποίος τοποθέτησε μέσα στο πλυντήριο μια κάμερα "GoPro" και το έβαλε σε λειτουργία.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share