Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να φάει τα μακαρόνια του με τη βοήθεια του πιο περίεργου αντικειμένου

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

29 Οκτωβρίου 2020 18:21
Βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να φάει τα μακαρόνια του με τη βοήθεια του πιο περίεργου αντικειμένου

Η Σαμάνθα λέει ότι δεν υπάρχει πιο αστείος μπαμπάς, πέρα από τον δικό της. Αυτό το διαπιστώσαμε κι εμείς μόλις τον είδαμε να τρώει τα μακαρόνια του, ενώ έναν εξίσου ιδιαίτερο τρόπο να φάει τα μακαρόνια του έχει βρει κι αυτός ο 25χρονος.

Πραγματικά μείναμε όχι απλά άφωνοι αλλά ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια, μιας και τέτοιον τρόπο, δεν έχουμε ξανά αντικρίσει.

Έχουμε δει να τρώνε τα μακαρόνια με πιρούνι, με κουτάλι, να στρίβουν τα μακαρόνια στο κουτάλι με το πιρούνι αλλά έτσι όπως τα τρώει αυτός ο μπαμπάς ποτέ!

Δείτε το ξεκαρδιστικό του τρόπο. Πού ξέρετε; Ίσως σας φανεί έξυπνος και να τον εφαρμόσετε.

Του έβαλε φωτιά γιατί πέταξε στα σκουπίδια τα... μακαρόνια με κιμά!

Στον σοβαρό τραυματισμό ενός 42χρονου άνδρα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα στο πρόσωπο και το στήθος κατέληξε ο καυγάς με την σύντροφό του για ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα πιάτο μακαρόνια να ευθύνεται για μια.. τραγωδία, δείτε εδώ την τραγική ιστορία μιας γυναίκας που άντρας της της έσπασε τα πόδια γιατί δεν πέτυχε τα μακαρόνια.

Ο Κάρλος Ορτίθ φέρεται να πέταξε στα σκουπίδια το φαγητό που του σέρβιρε η Μελίσα Ντον Σέλερς με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς.

Αστυνομικοί πιστεύουν ότι και οι δύο είχαν καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ.

Την συνέχεια περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας: "Άρχισε να βάζει φωτιά σε μικρά πράγματα και ξαφνικά άδειασε πάνω του ένα μπουκάλι ασετόν και του έβαλε φωτιά".

Ο μάρτυρας του περιστατικού που είναι και γείτονας του ζευγαριού έριξε νερό πάνω στον Ορτίθ μέχρι να έρθουν οι τραυματιοφορείς προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Της έσπασε τα πόδια γιατί δεν μαγείρεψε σωστά τα… μακαρόνια

Έσπασε τα πόδια της κοπέλας του επειδή δεν τον ικανοποίησε ο τρόπος με τον οποίο είχε μαγειρέψει τα μακαρόνια. Ο 30χρονος άνδρας, που συνήθιζε να κοιμάται με ένα μαχαίρι κάτω από το μαξιλάρι του και πλέον θα κοιμάται στο κελί της φυλακής. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε έναν.. νταή, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που ένας γαμπρός χαστούκισε τη νύφη την ώρα της τελετής.

Ο Ντόριαν Ράιτ, υπέβαλε τη γυναίκα σε ένα συνεχές μαρτύριο με συναισθηματική, ψυχική και πνευματική κακοποίηση για περίπου εννέα μήνες.

Από το 2015 έως το 2016, το θύμα αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την δουλειά της δύο φορές, επειδή ο Ράιτ δεν ήθελε να δουλεύει στις συγκεκριμένες εταιρείες.

Σε μία άλλη περίπτωση, της πέταξε το φαγητό στο πρόσωπο επειδή η παραγγελία που είχε κάνει δεν ήταν σωστή. Η λεκτική κακοποίηση ήταν συνεχής αν δεν του άρεσε ο τρόπος που μαγείρευε, αν δεν του άρεσε κάτι που φορούσε ή αν μιλούσε σε κάποιον άνδρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share