Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νύφη σε κατάσταση αμοκ στον γάμο: Ο γαμπρός την απάτησε με... παρανυφάκι!

Απίστευτο σκηνικό!

29 Οκτωβρίου 2020 10:22
Νύφη σε κατάσταση αμοκ στον γάμο: Ο γαμπρός την απάτησε με... παρανυφάκι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρνήθηκε να μπει στην εκκλησία να γίνει ο γάμος επειδή ανακάλυψε πως την απάτησε.

Μια νύφη ανακάλυψε πως ο γαμπρός την απάτησε με την παράνυφο της, ενώ ήταν στον δρόμο για την εκκλησία.

Τότε φτάνοντας στην εκκλησία άρχισε να φωνάζει και να τρέχει, ακυρώνοντας τον γάμο.

Μάλιστα ο γαμπρός έτρεχε πίσω της και φώναζε «Περίμενε, να σου εξηγήσω», όμως εκείνη δεν άκουγε τίποτα και του έλεγε «Μη με αγγίζεις!».

Οι καλεσμένοι βγήκαν έξω αναστατωμένοι, ενώ ο ένας τραβούσε βίντεο.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η νύφη ακύρωσε οριστικά τον γάμο και έφυγε μόνη της από την εκκλησία.

Μάλιστα κανείς από τις δυο οικογένειες δεν κατάφερε να την μεταπείσει.

Η νύφη κρατούσε μυστικό το φόρεμα που θα φορούσε στο γάμο - Μόλις την είδε ο γαμπρός...

Πολλές νύφες έχουν κατακριθεί για τις επιλογές τους και κάποιες είναι πολύ τολμηρές μπορούμε να πούμε. Ο γαμπρός έπαθε πλάκα όμως όταν είδε τι φόρεσε μελλοντική γυναίκα του στο γάμο.

Αν και πολλά ευτράπελα μπορούν να συμβούν σε ένα γάμο το παρακάτω θέτει πολλά ερωτήματα, δείτε εδώ τι συνέβη και μια νύφη ζήτησε διαζύγιο 3 λεπτά μετά το γάμο. Κάποιοι θα μπορούσαν να τον ζηλέψουν για την εμφάνιση της γυναίκας του, ωστόσο είναι μια θετική ή μια αρνητική απόφαση;

Κοιτάζοντας το «νυφικό» αναρωτιόμαστε αν φόρεσε μόνο τα εσώρoυχα και θεώρησε περιττό το φουστάνι και αν ο γαμπρός μπορεί να αισθάνεται σίγουρος.

Μπήκε στο δωμάτιο που ντυνόταν νύφη η αδερφή του και έβαλε τα κλάματα - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Η παράδοση λέει πως ο γαμπρός δεν κάνει να δει τη νύφη με το νυφικό πριν φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, αυτό το έθιμο στην Αμερική πολλές φορές καταπατάται αφού συχνά το ζευγάρι βγάζει φωτογραφίες και κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας της νύφης. Η Άσλεϊ θέλησε να ακολουθήσει πιστά την παράδοση γι' αυτό και επέλεξε ο πρώτος άνθρωπος που θα τη δει ντυμένη νύφη να είναι ο αδερφός της ο οποίος μόλις την είδε ξέσπασε σε κλάματα και η φωτογραφία τους έγινε viral. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία από έναν γάμο γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νύφη πέταξε το νυφικό της.

Ο αδερφός της Άσλεϊ έχει σύνδρομο Down κάτι το οποίο τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στην οικογένειά του και όχι μόνο. Όταν αρραβωνιάστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό της ο μικρός της αδερφός χάρηκε αλλά από την άλλη ένιωθε πως έχανε το στήριγμα του. Γι' αυτό το λόγο εκείνη αποφάσισε την ημέρα του γάμου της να του κάνει ένα ξεχωριστό δώρο κι αυτό δεν ήταν άλλο από μια ιδιαίτερη φωτογράφηση με τους δυο τους.

Η χαρά στο πρόσωπο του είναι απερίγραπτη και όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share