Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

28χρονη μητέρα τραγουδάει στο μωρό της - Η αντίδρασή του μόλις την ακούει θα σας αφήσει άφωνους

Λιώσαμε!

28 Οκτωβρίου 2020 18:34
28χρονη μητέρα τραγουδάει στο μωρό της - Η αντίδρασή του μόλις την ακούει θα σας αφήσει άφωνους
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Όταν δείτε πως αντιδρά αυτό το μωράκι όταν ακούει την μητέρα να τραγουδά θα λιώσετε πραγματικά, είναι ο,τι πιο χαριτωμένο έχετε δει, όπως και αυτό το μωράκι που δοκιμάζει για πρώτη φορά λεμόνι.

Η μουσική κάνει πολύ καλό στα μωρά, πόσο μάλλον όταν μελωδικοί ήχοι έρχονται από την ίδια τους τη μητέρα.

Η τρυφερή μαμά του βίντεο που θα δείτε τραγουδάει στο μωρό της και εκείνο έχει την πιο υπέροχη αντίδραση!

Χαζεύει τις κινήσεις της μαμάς του στα χείλη και το πρόσωπο και με το ένα χέρι στο κεφάλι του και ανοιχτό το στόμα, φαίνεται πως σίγουρα το ευχαριστιέται!

Με βάση το Iatropedia.gr, η μουσική αποδεικνύει στο μωρό πως ο γονέας ενδιαφέρεται για εκείνο.

Αυτό σημαίνει πως το να τραγουδάτε στο μωρό σας είναι ένας από τους βέλτιστους τρόπους προκειμένου να αναπτύξετε στενή και στοργική σχέση με αυτό.

Υπάρχουν επιπλέον ειδικοί οι οποίοι θεωρούν πως ορισμένα είδη μουσικής μπορούν να βελτιώσουν την λειτουργία του εγκεφάλου ενός μωρού.

Δείτε το υπέροχο βίντεο που ακολουθεί:

Γονείς πίστευαν ότι το πρόσωπο του μωρού ήταν πρησμένο - 13 ημέρες μετά έμαθαν την φρικτή αλήθεια

Όταν αυτό το μωρό γεννήθηκε οι γονείς του αλλά και οι γιατροί πίστευαν ότι εκείνο απλά δεν είχε ανοίξει τα μάτια του, επειδή το πρόσωπο του ήταν πρησμένο.

Ωστόσο, 13 μέρες μετά την γέννησή του υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι ο μικρούλης γεννήθηκε χωρίς μάτια, αφού μέσα στην μήτρα της μητέρας του, ανέπτυξε μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται ανοφθαλμία. Επίσης, οι γονείς ενός μωρού που θα δείτε στο βίντεο έπαθαν ένα μεγάλο σοκ όταν το είδαν να έρχεται στον κόσμο με ολόλευκα πυκνά μαλλιά.

Μωρό γεννήθηκε χωρίς μάτια

Η μητέρα του, Κέλλυ Λόπεζ, δήλωσε ότι είχε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη και πως ποτέ δεν φανταζόταν ότι το μωρό της θα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Η ίδια υποστήριξε ότι τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, δεν απελπίζονται και θέλουν να πιστεύουν ότι κάποια μέρα το παιδί τους θα μπορέσει να δει χάρη στην πρόοδο της επιστήμης!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share