Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο του στο πλυντήριο - Αυτό που ακολούθησε λίγα λεπτά μετά δεν έχει προηγούμενο

Αδιανόητο!

28 Οκτωβρίου 2020 16:28
Πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο του στο πλυντήριο - Αυτό που ακολούθησε λίγα λεπτά μετά δεν έχει προηγούμενο

Αυτός ο άντρας πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο του σε ένα πλυντήριο και αποφάσισε να μείνει μέσα στο όχημα. Μια κίνηση που όλοι μας έχουμε κάνει, σίγουρα όμως κανείς μας δεν έχει κάνει αυτό που έκανε αυτός ο άντρας κι έγινε viral, όπως viral έγινε και αυτός ο 23χρονος που έβαλε κάμερα στο αυτοκίνητο και πήγε βόλτα με τη γιαγιά του.

Η απόλυτη βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Γιατί μόνο αν είσαι βλάκας ανοίγεις την πόρτα του αυτοκινήτου μέσα στο αυτόματο πλυντήριο. Δείτε τι έκανε και θα αντιληφθείτε το μέγεθος της βλακείας που τον δέρνει. Και που -φυσικά- την πλήρωσε ακριβά.

Γιαγιά την καταγράφει κάμερα ενώ βγαίνει από το αμάξι: Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα πάθετε σοκ

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα δεις για τα πιστέψεις. Για τους πελάτες ενός εστιατορίου, αυτή η στιγμή ήρθε όταν παρατήρησαν μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το παράθυρο και κατάλαβαν ότι θα συνέβαινε κάτι σημαντικό, έτσι έβγαλαν έξω τα κινητά τους.

Η γυναίκα φερόταν κάπως παράξενα στο πάρκινγκ – και αυτό που έκανε είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Όλα ξεκίνησαν ότι είδαν την γυναίκα να στέκεται στο πάρκινγκ, κοντά σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Φαινόταν να μην έχει ιδέα ότι οι πελάτες την παρακολουθούσαν μερικά μέτρα μακριά. Τότε η γιαγιά αποφάσισε να κάνει κάτι φυσικό… να χορέψει!

Αρχίζει να κουνά λίγο τους γοφούς καθώς συνηθίζει το περιβάλλον γύρω της. Όταν χαλαρώνει, βάζει μπρος τις δυνατές κινήσεις. Πραγματικά το έχει!

Σίγουρα οι πελάτες δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο. Κρίνοντας από την αντίδραση τους, δεν μας εκπλήσσει που επέλεξαν να μοιραστούν το βίντεο με τον κόσμο. Δείτε το παρακάτω – σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε και ίσως να χορέψετε κι εσείς λίγο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share