Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υποψιάστηκε ότι οι κηδεμόνες της σχεδίαζαν το φρικτό τέλος της και ... (video)

Συγκινητική ιστορία!

23 Οκτωβρίου 2020 09:09
Υποψιάστηκε ότι οι κηδεμόνες της σχεδίαζαν το φρικτό τέλος της και ... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι οικογένειες που χαρακτηρίζονται από την παραμέληση των κατοικίδιων τους δεν ξέρουν ποια δικαιολογία να χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν αυτά τα φτωχά μικρά ζώα από τη ζωή τους, που βασικά ζητούν μόνο λίγη αγάπη και προσοχή.

Οι ιδιοκτήτες ενός σκύλου που ονομάζεται Unicorn δεν αποτελούν εξαίρεση. Κάλεσαν τις αρχές λέγοντας ότι ήθελαν να πάρουν το σκυλί τους. Η Unicorn κρύφτηκε κάτω από το σπίτι για να αποφύγει τη σύλληψη της από τους διασώστες της.

Υποστήριξαν ότι ήταν πολύ μεγάλη, ότι ήταν αρκετά άρρωστη και ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε ευθανασία το συντομότερο δυνατό, επίσης διαβάστε άλλη μια συγκινητική ιστορία που σκύλος δεν σταματά να αναζητά τους ιδιοκτήτες του που τον εγκατέλειψαν.

Όταν οι εθελοντές του Sidewalk Specials έφτασαν στην κατοικία όπου ζούσε το φτωχό σκυλάκι, αυτό που βρήκαν ήταν μια άσχημη περίπτωση κακομεταχείρισης και σκληρότητας των ζώων. Ο σκύλος ήταν υποσιτισμένος, αφυδατωμένος, άρρωστος, με διάφορους τραυματισμούς και … ήταν μόλις ενός έτους!

Οι κηδεμόνες της υποστήριξαν ότι ήταν ένα ηλικιωμένο ζώο, αλλά η Unicorn μόλις σταμάτησε να είναι κουτάβι. Η ευθανασία δεν είναι καθόλου το στυλ των διασωστών, οπότε όταν έφτασαν στο σπίτι του σκύλου, ήξεραν ότι τους περίμενε ένας μακρύς δρόμος αποκατάστασης και θεραπείας … όταν το κοριτσάκι πιάστηκε!

Αυτό το βίντεο μας δείχνει τη διάσωση και την αποκατάσταση της μικρής Unicorn

Μόλις έφτασαν εκεί, κρύφτηκε κάτω από το σπίτι όπου ζούσαν οι κηδεμόνες της. Ήταν μια επικίνδυνη και βρώμικη ξύλινη κατασκευή, όπου, μεταξύ άλλων, είχε τεράστια πολύ κοφτερά νύχια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς στο κατοικίδιο ζώο.

Παρά το γεγονός ότι η Unicorn φαινόταν πολύ αναστατωμένη και αγωνίστηκε όσο το δυνατόν περισσότερο για να μην απομακρυνθεί από εκείνο τον εφιάλτη, οι διασώστες από το Sidewalk Specials κατάφεραν να την βγάλουν από εκεί που ήταν. Μόλις την έβγαλαν, συνειδητοποίησαν πόσο άσχημα ήταν το κορίτσι.

Ο σκύλος ήταν εντελώς υποσιτισμένος

Αν και ήταν πολύ αναστατωμένη, δύσκολα ένιωσε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί για να την κάνουν να νιώσει την αγάπη που όλη αυτή την ώρα την είχαν αρνηθεί, έδωσε στον εαυτό της να συνεργαστεί. Αδύναμη και τρεμάμενη, άφησε τον εαυτό της στην αγκαλιά του διασώστη της και σύντομα θα βρισκόταν εκτός αυτής της κακής ζωής.

Η Unicorn μεταφέρθηκε στο Κέιπ Τάουν και πολύ σύντομα κάποιος ενδιαφερόταν να τη βοηθήσει. Ο σκύλος δεν τέθηκε μόνο υπό κτηνιατρική φροντίδα, αλλά βρήκε επίσης την τέλεια οικογένεια για να αφήσει τον εφιάλτη που έζησε τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Η Unicorn έχει σήμερα μια πολύ διαφορετική ιστορία. Είναι υγιής, ευτυχισμένη και μπορεί να βασιστεί στη χαρά που ήταν επιζών της παραμέλησης. Ευτυχώς, όλα τα βάσανα της ανήκαν στο παρελθόν και τώρα απολαμβάνει μόνο μέρες αγάπης στα χέρια των σωστών ανθρώπων.

Κοιτάξτε πόσο χαρούμενη είναι τώρα! Μοιραστείτε το ταξίδι θεραπείας και ελπίδας της Unicorn με άλλους, σίγουρα θα την λατρέψουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share