Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

23χρονη έστελνε κάθε μέρα μηνύματα στον νεκρό πατέρα της - Μία μέρα...

Ανατριχιαστική ιστορία

23 Οκτωβρίου 2020 04:49
23χρονη έστελνε κάθε μέρα μηνύματα στον νεκρό πατέρα της - Μία μέρα...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία 23χρονη από την πολιτεία Αρκάνσας στις ΗΠΑ έχασε τον πατέρα της πριν τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, δεν σταμάτησε να του στέλνει μηνύματα στο κινητό, «λέγοντάς του» τα νέα της.

Βέβαια, δεν είχε λάβει ποτέ απάντηση. Έως τώρα. Η Chastity Patterson την Πέμπτη αποφάσισε να «πει στον πατέρα της» πώς νιώθει για την επέτειο θανάτου του.

«Γεια σου μπαμπά. Εγώ είμαι. Αύριο θα είναι μία δύσκολη μέρα και πάλι!» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο μακροσκελές μήνυμα που έστειλε στον αριθμό τηλεφώνου που κάποτε ανήκε στον πατέρα της.

Η Chastity έγραψε για όλα όσα πέρασε αυτά τα τέσσερα χρόνια χωρίς εκείνον. «Του μίλησε» για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο -απ’ όπου βγήκε νικήτρια-, για τη διάκριση που έλαβε όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, για τη στιγμή που ερωτεύτηκε και μετά πληγώθηκε, αναφέροντας μάλιστα χιουμοριστικά ότι «θα τον είχες σκοτώσει».

Ενώ προς το τέλος του μηνύματος ζητάει «συγγνώμη» στον πατέρα της που «δεν ήμουν εκεί όταν με χρειαζόσουν περισσότερο». Μετά από αυτή την «κατάθεση ψυχής», η 23χρονη έλαβε… απάντηση. Επίσης, ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε κηδεία στην Κίνα, όπου λίγο πριν αρχίσει η τελετή ταφής τους πατέρα τους, εμφανίσθηκαν στο νεκροταφείο δυο αδέλφια και...

«Ή θα πάρω 1000s like ή θα πετάξω το γιo μου απ' το μπαλκόνι» - Πατέρας κρέμασε το 15 μηνών μωρό του από το 15ο όροφο

Φρίκη επικράτησε με την κίνηση ενός πατέρα, ο οποίος κρέμασε το 15 μηνών μωρό του από το μπαλκόνι, γράφοντας στο Facebook: «Ή θα πάρω 1000 like ή θα τον πετάξω...»! Ενώ, σοκάρει ο τρόπος που σκότωσε τη μόλις ενός μηνός κόρη του ένας πατέρας στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό διαδραματίστηκε σε πολυκατοικία στην πόλη Bab Ezzouar στην Αλγερία. Στο μυαλό όλων ήρθε ο Michael Jackson, ο οποίος το 2002 κρέμασε έξω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στον τέταρτο όροφο στο Βερολίνο τον τότε 9 μηνών γιο του με το κεφαλάκι του καλυμμένο με μία κουβερτούλα. Τουλάχιστον ο βασιλιάς της ποπ έδειξε τότε μεταμέλεια για το συμβάν. Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το απίστευτο λάθος του. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν έχω δικαιολογία γι’ αυτό που συνέβη. Άφησα τον ενθουσιασμό της στιγμής να με παρασύρει. Ποτέ δεν θα έβαζα σκόπιμα σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών μου».

Η ανάρτηση του ανώνυμου άντρα από την Αλγερία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το σύνολο των χρηστών να ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για να προστατευτεί με κάποιο τρόπο το παιδί. Αμέσως έγινε αναφορά για κακοποίηση παιδιού και τελικά ο άντρας συνελήφθη.

Όπως πολύ εύστοχα έγραψε ένας χρήστης κάτω από τη φωτογραφία που ανέβηκε «το πιο εντυπωσιακό στην ιστορία αυτή είναι το εξής: ο πατέρας κρατάει στο κενό το παιδί του με το αριστερό του χέρι ενώ χρησιμοποιεί το δεξί για να τραβήξει τη φωτογραφία. Αυτό αυτόματα αποδεικνύει ότι μία φωτογραφία είναι πιο σημαντική από τη ζωή του παιδιού του. Αυτός ο άντρας πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά».

Στην απολογία του ο άντρας ισχυρίστηκε ότι επεξεργάστηκε τη φωτογραφία μέσω Photoshop και ότι τραβήχτηκε σε μπαλκόνι με προστατευτικά κάγκελα, τα οποία μέσω του προγράμματος αφαιρέθηκαν για να φαίνεται ότι το παιδί αιωρείται στο κενό. Στο τέλος ομολόγησε την αλήθεια λέγοντας ότι «απλώς αστειευόταν».

Ο άντρας αυτός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και δικαίως. Έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ενός παιδιού μόνο και μόνο για να κερδίσει μερικά like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share