Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη σε κηδεία: Αδέλφια άνοιξαν το φέρετρο του πατέρα τους και... (Video)

Σοκαριστικό

23 Οκτωβρίου 2020 02:23
Φρίκη σε κηδεία: Αδέλφια άνοιξαν το φέρετρο του πατέρα τους και... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε κηδεία στην Κίνα, όπου λίγο πριν αρχίσει η τελετή ταφής τους πατέρα τους, εμφανίσθηκαν στο νεκροταφείο δυο αδέλφια, παιδιά του νεκρού από τον πρώτο του γάμο, μπήκαν στην αίθουσα όπου βρισκόταν το φέρετρο και άρχισαν να βρίζουν το νεκρό.

Οι άνθρωποι που θρηνούσαν τα έχασαν. Έβλεπαν δυο άνδρες να βρίζουν το νεκρό, να ανοίγουν το γυάλινο καπάκι από το φέρετρο και να φτύνουν και να χτυπούν το πτώμα. Επίσης, σε μια ακόμη ανατριχιαστική περίπτωση 22 χρόνια μια μητέρα κρατάει ένα φέρετρο στο υπόγειό της. Μόλις δείτε τι έχει μέσα θα σας σηκωθεί η τρίχα

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα Beijing Youth Daily, στη συνέχεια τα δυο αδέλφια αναποδογύρισαν το φέρετρο και το πτώμα έπεσε στο πάτωμα. Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για 2 γιους που είχε ο νεκρός με την πρώτη του γυναίκα.

Οι γιοι κατηγορούν τον (νεκρό) πατέρα τους ότι τους εγκατέλειψε, ότι ήταν δίγαμος και ότι παντρεύτηκε άλλη γυναίκα και δεν έδινε πλέον σημασία σε εκείνους και τη μητέρα τους.

Πριν τον βάλουν στον τάφο αυτή η γυναίκα πήδηξε πάνω στο φέρετρο - Αυτό που έγινε στη συνέχεια έχει προκαλέσει σάλο

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε μια κηδεία όταν λίγο πριν βάλουν το νεκρό στον τάφο αυτή η γυναίκα πήδηξε πάνω στο φέρετρο. Αυτό που ακολούθησε έχει προκαλέσει σάλο και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να... θρηνεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δείτε τι έκανε αυτό το σκυλάκι πάνω από το φέρετρο του αφεντικού του.

Viral έγινε όπως ήταν φυσικό ένα βίντεο αυτή γυναίκα που κάνει twerking πάνω στο φέρετρο, την ώρα που το πλήθος παραληρεί.

Ναι, σε κηδεία όλα αυτά. Κάποια στιγμή σκύβει κιόλας και φιλά γλυκά τον εκλιπόντα. Πάνω από 10 εκατ. άνθρωποι έχουν δει το υλικό, ένα κλιπάκι 24 δευτερολέπτων με ένα φέρετρο στερεωμένο πάνω σε δυο μοτοσικλέτες.

Ο ασυνήθιστος αυτός τρόπος αποχαιρετισμού ενός νεκρού έλαβε χώρα σε πόλη του Ισημερινού. Η κηδεία ήταν του 35χρονου εμπόρου Μάρλον Μέρο, ο οποίος σκοτώθηκε από σφαίρες σε μια κακόφημη συνοικία της πόλης, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «El Universo».

Το παγκόσμιο κοινό διχάστηκε με το ξεχωριστό αυτό ύστατο χαίρε.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share