Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Μπήκε στο δωμάτιο που ντυνόταν νύφη η αδερφή του και έβαλε τα κλάματα - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Συγκινητικό!

22 Οκτωβρίου 2020 10:21
Μπήκε στο δωμάτιο που ντυνόταν νύφη η αδερφή του και έβαλε τα κλάματα - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Η παράδοση λέει πως ο γαμπρός δεν κάνει να δει τη νύφη με το νυφικό πριν φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, αυτό το έθιμο στην Αμερική πολλές φορές καταπατάται αφού συχνά το ζευγάρι βγάζει φωτογραφίες και κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας της νύφης. Η Άσλεϊ θέλησε να ακολουθήσει πιστά την παράδοση γι' αυτό και επέλεξε ο πρώτος άνθρωπος που θα τη δει ντυμένη νύφη να είναι ο αδερφός της ο οποίος μόλις την είδε ξέσπασε σε κλάματα και η φωτογραφία τους έγινε viral. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία από έναν γάμο γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νύφη πέταξε το νυφικό της.

Ο αδερφός της Άσλεϊ έχει σύνδρομο Down κάτι το οποίο τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στην οικογένειά του και όχι μόνο. Όταν αρραβωνιάστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό της ο μικρός της αδερφός χάρηκε αλλά από την άλλη ένιωθε πως έχανε το στήριγμα του. Γι' αυτό το λόγο εκείνη αποφάσισε την ημέρα του γάμου της να του κάνει ένα ξεχωριστό δώρο κι αυτό δεν ήταν άλλο από μια ιδιαίτερη φωτογράφηση με τους δυο τους.

Η χαρά στο πρόσωπο του είναι απερίγραπτη και όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral.

Νύφη-αδερφός

Ο γαμπρός βλέπει τη νύφη να φεύγει και μένει άναυδος - Αυτό που ακολούθησε στο γάμο θα σας σοκάρει (Video)

Ο συγκεκριμένος γάμος στην πόλη Ντάμπλι στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά ξεχωριστός. H νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό και εκείνος μένει σύξυλος.

Για μερικά δευτερόλεπτα στέκεται αμήχανος. Νομίζει ότι η μέλλουσα σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της! Ο γαμπρός είναι κωφός, και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης, όταν μια νύφη έφτασε υπέρλαμπρη και εντυπωσιακή στην εκκλησία σίγουρα ούτε ο γαμπρός αλλά και κανείς από τους καλεσμένους δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στη δεξίωση του γάμου.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share