Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό το κοριτσάκι κέρασε τους συμμαθητές της κάτι μπισκότα - Μόλις έμαθαν από τι ήταν φτιαγμένα "πάγωσαν"

Αδιανόητο!

20 Οκτωβρίου 2020 18:12
Αυτό το κοριτσάκι κέρασε τους συμμαθητές της κάτι μπισκότα - Μόλις έμαθαν από τι ήταν φτιαγμένα

Αντιμέτωπη με ένα περιστατικού άνευ προηγουμένου ήρθε η αστυνομία της Καλιφόρνια, καθώς όπως μεταδίδει το BBC, ένα κορίτσι μοίρασε στους συμμαθητές του μπισκότα, τα οποία περιείχαν την… τέφρα της γιαγιάς του!

Όταν μέρες μετά οι μαθητές έμαθαν τι ακριβώς υπήρχε μέσα στα μπισκότα, ενημέρωσαν τις αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μαθήτρια κέρασε τα μπισκότα με την τέφρα της γιαγιάς της σε 9 συμμαθητές της.

Το σχολείο αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με το περιστατικό, αλλά ανέφερε πως η μαθήτρια που μοίρασε τα μπισκότα, αισθάνεται μετανιωμένη για την πράξη της. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία που γίνεται viral για τον πιο απίστευτο λόγο, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που μια γιαγιά 102 ετών χαιρόταν ενώ συνελήφθη.

Γιαγιά την καταγράφει κάμερα ενώ βγαίνει από το αμάξι: Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα πάθετε σοκ

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα δεις για τα πιστέψεις. Για τους πελάτες ενός εστιατορίου, αυτή η στιγμή ήρθε όταν παρατήρησαν μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το παράθυρο και κατάλαβαν ότι θα συνέβαινε κάτι σημαντικό, έτσι έβγαλαν έξω τα κινητά τους.

Η γυναίκα φερόταν κάπως παράξενα στο πάρκινγκ – και αυτό που έκανε είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Όλα ξεκίνησαν ότι είδαν την γυναίκα να στέκεται στο πάρκινγκ, κοντά σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Φαινόταν να μην έχει ιδέα ότι οι πελάτες την παρακολουθούσαν μερικά μέτρα μακριά. Τότε η γιαγιά αποφάσισε να κάνει κάτι φυσικό… να χορέψει!

Αρχίζει να κουνά λίγο τους γοφούς καθώς συνηθίζει το περιβάλλον γύρω της. Όταν χαλαρώνει, βάζει μπρος τις δυνατές κινήσεις. Πραγματικά το έχει!

Σίγουρα οι πελάτες δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο. Κρίνοντας από την αντίδραση τους, δεν μας εκπλήσσει που επέλεξαν να μοιραστούν το βίντεο με τον κόσμο. Δείτε το παρακάτω – σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε και ίσως να χορέψετε κι εσείς λίγο!

Η φωτογραφία αυτής της γιαγιάς μαζί με την 19χρονη εγγονή της έχει ρίξει το ίντερνετ - Δείτε την ολόκληρη και θα καταλάβετε…

Η φωτογραφία αυτής της γιαγιάς μαζί με την 19χρονη εγγονή της έχει ρίξει το ίντερνετ - Δείτε την ολόκληρη και θα καταλάβετε…

Αυτή είναι η 19χρονη Jenn Miller από την Πενσυλβάνια και η γιαγιά της, Susan. Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους, γιατί μοιάζουν πολύ, όπως λέει η Jenn. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό καθώς μόλις λίγες ημέρες πριν μια 74χρονη μας σόκαρε με την άκρως αποκαλυπτική της εμφάνιση με ένα μικροσκοπικό μπικίνι!

«Προσπαθούμε να περνάμε τον περισσότερο χρόνο μαζί, γιατί είμαστε πολύ κοντά», είπε η Jenn.

Η Jenn και η Susan σχεδιάζουν να πάνε σε έναν γάμο τον Σεπτέμβρη, έτσι η Jenn αγόρασε από την ιστοσελίδα Boohoo ένα φόρεμα.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Νύφη προσκαλεί την 89χρονη γιαγιά της να γίνει παράνυμφος στο γάμο της - Λίγο μετά γίνεται το απίστευτο

Στην γιαγιά της άρεσε πολύ το φόρεμα. Της άρεσε μάλιστα τόσο πολύ που ρώτησε την Jenn αν μπορούσε να το δοκιμάσει. Το φόρεσε και της πήγαινε πολύ. Έτσι, ρώτησε την εγγονή της αν την πείραζε να αγοράσει το ίδιο φόρεμα για τον γάμο.

Η Susan είπε ότι το φόρεμα είναι απλά υπέροχο. «Μου αρέσει το κέντημα στα μανίκια», είπε. Δεν ήταν σίγουρη αν η εγγονή της θα ήθελε να φοράνε ίδια ρούχα στον γάμο. Εξήγησε ότι στις μέρες της ήταν ταμπού να φοράει κανείς το ίδιο φόρεμα με κάποιον άλλο σε μια εκδήλωση.

Δείτε με την ευκαιρία: Ο γιατρός έπαθε σοκ μόλις είδε το πόδι ενός 2χρονου παιδιού - Τότε ανακάλυψε το άρρωστο μυστικό της γιαγιάς

«Δεν ήθελα να το φορέσω, αν ήταν να ντραπεί», είπε. Ωστόσο, η Jenn δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το βρήκε απίθανο. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έκανε δημοσίευση στο Twitter.

Η Susan έχει ήδη παραγγείλει το φόρεμα στο μέγεθος της και είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα είναι ίδια με την εγγονή της στον γάμο.

«Πιστεύω ότι είναι ωραίο. Όταν μεγάλωνα, δεν ήταν κάτι που συνέβαινε», είπε. Η Jenn είπε ότι ανυπομονεί να βγάλει φωτογραφίες με την γιαγιά της.

«Πιστεύω ότι είναι αρκετά αστείο. Ανυπομονώ να δω πώς θα αντιδράσει η υπόλοιπη οικογένεια.»

Καλά να περάσετε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share