Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

56χρονη έχει ξοδέψει 76.000 δολάρια για να γίνει έτσι - Πρέπει να δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις (photo)

Ολική «μεταμόρφωση»

19 Οκτωβρίου 2020 15:57
56χρονη έχει ξοδέψει 76.000 δολάρια για να γίνει έτσι - Πρέπει να δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

56χρονη Ιταλίδα «έσκασε» 76.000 δολάρια για να αποκτήσει το γυναικείο σώμα των ονείρων της, πετυχαίνοντας μία ολική «μεταμόρφωση». Επίσης, μια 27χρονη από το Λισμόρ της Νέας Νότιας Ουαλίας, αποφάσισε να αναθεωρήσει τη διατροφή της καθώς έφτασε να ζυγίζει 160 κιλά!

Συγκεκριμένα, η 56χρονη Fulvia Pellegrino έχει κάνει: 150 πλαστικές επεμβάσεις στα χείλη και τα ζυγωματικά, 4 εμφυτεύματα στο στήθoς και 2 συνεδρίες λιποαναρρόφησης.

Πριν την αλλαγή φύλου, η Fulvia ονομαζόταν Fulvio, ενώ είχε και την υποστήριξη της συζύγου της Marisa καθόλη τη μεταβατική διαδικασία.

Δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις:

Πριν από 700 μέρες ζύγιζε 320 κιλά - Σήμερα η «μεταμόρφωσή» του είναι απίστευτη (Video)

Πριν από 700 μέρες o Ronnie ζύγιζε σχεδόν 320 κιλά όταν οι γιατροί του είπαν ότι η παχυσαρκία του θα ήταν η αιτία θανάτου του πριν τα 35. Ωστόσο θα πάθετε σοκ όταν δείτε την ολική του «μεταμόρφωση». Επίσης, μια 37χρονη ζύγιζε 170 κιλά και έχασε 68 σε 2 χρόνια και μας αποκαλύπτει τα 2+1 «μυστικά» της διατροφής της.

Το ταξίδι του διήρκεσε πάνω από 700 μέρες, αλλά αρνιόταν να τα παρατήσει. Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθήστε τη μεταμόρφωση του Ronnie, που με την απίστευτη θέλησή του κατάφερε να γίνει άλλος άνθρωπος και να αλλάξει τον τρόπο ζωής του προς το καλύτερο!

Δείτε το βίντεο:

Ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο αδυνάτισε και έχασε 300 κιλά… Δείτε πώς έγινε!

Ο Πωλ Μάσον κάποτε ήταν ένας από τους πιο χοντρούς ανθρώπους στον κόσμο, ζυγίζοντας πάνω από 400 κιλά. Σήμερα όχι μόνο είναι κατά 300 κιλά ελαφρύτερος, χάρη σε εμφύτευση δαχτύλιου στομάχου, αλλά ταυτόχρονα το Νοσοκομείο Lennox Hill Hospital του έδωσε την ευκαιρία να αφαιρέσει 20 κιλά περισσευούμενο δέρμα που κρέμεται από το σώμα του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να χάνει βάρος και να γίνεται... άλλος άνθρωπος, δείτε εδώ την ιστορία μιας κοπέλας που όταν ήταν 9 χρονών ζύγιζε πάνω από 90 κιλά.

«Σήμερα καταλαβαίνω για πρώτη φορά πόσο διαφορετική είναι η αίσθηση στα πόδια μου. Σαν λεπτές γκοφρέτες εν αντιθέσει με μεγάλους κορμούς δέντρων», έγραψε το Σάββατο ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook.

O άνδρας κατάφερε μάλιστα να κάνει τα πρώτα του βήματα την Πέμπτη, χάρη στην πρώτη επέμβαση αφαίρεσης περισσευούμενου δέρματος.


Η γιατρός Τζένιφερ Κάπλα έκανε μάλιστα την επέμβαση εντελώς δωρεάν, αφού άκουσε ότι το Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης είχε ζητήσει από τον άνδρα αποδείξεις ότι μπορεί να διατηρήσει το βάρος του πριν προβούν σε κάποια εγχείρηση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share