Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Μια ζωή τον μπέρδευαν για κορίτσι - Μόλις όμως δείτε γιατί αυτό το 10χρονο αγόρι έκοψε τα μαλλιά του θα δακρύσετε (Video)

Σοκαριστική ιστορία

17 Οκτωβρίου 2020 17:08
Μια ζωή τον μπέρδευαν για κορίτσι - Μόλις όμως δείτε γιατί αυτό το 10χρονο αγόρι έκοψε τα μαλλιά του θα δακρύσετε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια ζωή αυτό το 10χρονο αγόρι το μπέρδευαν για κορίτσι. Μόλις όμως δείτε γιατί έκοψε τα μαλλιά του θα δακρύσετε. Ενώ, ένα 5χρονο αγόρι αγκαλιάζει το φέρετρο της μαμάς του με την συνέχεια να σοκάρει...

Αυτός είναι ο 10 ετών Tyler Boone από την Ατλάντα και η 12 ετών φίλη του Gabby Ruiz από την Φλόριντα. Παρόλο που τους χώριζαν αρκετά χιλιόμετρα, είχαν επικοινωνία και πολύ καλές σχέσεις.

Στην ηλικία των 4, η Gabby ανέπτυξε αλωπεκία, μια αυτοάνοση ασθένεια του δέρματος που προκαλεί απώλεια μαλλιών σε όλο το σώμα. Λόγω του ότι οι περούκες μαλλιών είναι ακριβές, το κορίτσι φορούσε κορδέλες ή καπέλα στα μαλλιά της.

Όταν ο Tyler και η Gabby συναντήθηκαν, ο Tyler δεν ήξερε τι θα μπορούσε να κάνει γι “αυτήν για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα. Όταν ο Tyler συνειδητοποίησε ότι η Gabby δεν θα μπορούσε να έχει τα δικά της μαλλιά, γενναιόδωρα αποφάσισε να μακρύνει τα δικά του και να της τα χαρίσει.

Του πήρε δύο χρόνια για να τα μακρύνει στο απαιτούμενο μήκος των 10 εκατοστών που είναι απαραίτητο για να γίνει μια περούκα, αλλά ο Tyler επέμενε. Μερικές φορές τον περνούσαν για κορίτσι αλλά δεν τον ένοιαζε καθόλου, γιατί το έκανε για καλό σκοπό.

Όταν η μέρα ήρθε για να κόψει τελικά τα μαλλιά του, η Gabby ήταν αυτή που το έκανε. Πριν την παραμονή πρωτοχρονιάς πήγαν μαζί σε ένα στούντιο φωτογραφίας και απαθανάτισαν το γεγονός και ήταν πολύ χαρούμενοι.

Η Gabby ένιωθε ευγνώμον για την πράξη του φίλου της. Τελικά ο Tyler έφυγε με ένα ωραίο αγορίστικο κούρεμα και ένα μεγάλο χαμόγελο για την καλή του πράξη. Η Gabby τώρα περιμένει την περούκα της. Μπράβο στον Tyler!

Δείτε το βίντεο της συγκινητικής ιστορίας:

Ο πατέρας αυτού του κοριτσιού την έσυρε με το ζόρι στο σπίτι και η μαμά της την έβαλε για μπάνιο - Ο λόγος είναι αδιανόητος

Αδιανόητος είναι ο λόγος που ο πατέρας του κοριτσιού που βλέπετε στην ανωτέρω φωτογραφία, την έσυρε με το ζόρι στο σπίτι, ενώ η μητέρα της την έβαλε για μπάνιο.

Αυτή η συγκινητική ταινία μικρού μήκους είναι το συναισθηματικό ταξίδι ενός παιδιού μέσα στο σύστημα ανάδοχων οικογενειών, με το κορίτσι να συγκλονίζει μέσα από όσα φοβερά είπε, τη στιγμή που μια άλλη μητέρα έκανε το απίστευτο στο παιδί της.

Στις ΗΠΑ, περισσότερα από 400,000 παιδιά βρίσκονται στο σύστημα ανάδοχων οικογενειών και τα τελευταία χρόνια, αυτοί οι αριθμοί δεν έχουν μειωθεί. Η ζωή απαιτεί τεράστια ποσά ενέργειας και δύναμης από αυτά τα παιδιά, γι’αυτό και χρειάζονται γονείς που να τα αγαπάνε και να τα συμπονούν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share