Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η γυναίκα είναι έγκυος και το έμαθε από τον...

Απίστευτο!

16 Οκτωβρίου 2020 12:45
Αυτή η γυναίκα είναι έγκυος και το έμαθε από τον...

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μια γυναίκα να ανακοινώνει στο σύντροφό της ότι είναι έγκυος κι έχουμε δει διάφορες αντιδράσεις, δείτε εδώ το συγκινητικό τρόπο που βρήκε μια γυναίκα για να ανακοινώσει στον άντρα της πως θα γίνει πατέρας. Αυτή τη φορά όμως την ανακοίνωση δεν την έκανε έκανε η γυναίκα αλλά οι ρόλοι αντιστράφηκαν κι έμαθε πως είναι έγκυος από τον άντρα της.

Η Νία και ο Σαμ έχουν ήδη δύο παιδιά όταν εκείνη παρατήρησε περίεργα συμπτώματα στο σώμα της με κυριότερη την καθυστέρηση της περιόδου της. Τότε ο άντρας της αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αγόρασε λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης και πήρε δείγμα κρυφά από τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν. Το τεστ βγήκε θετικό κι έτσι εκείνος ήταν που της ανακοίνωσε πως θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίδρασή της:

Πήγε στην τουαλέτα ενώ ο άντρας της και τα παιδιά της ήταν στο σαλόνι - Δευτερόλεπτα μετά την άκουσαν να ουρλιάζει

Μια μαμά τεσσάρων παιδιών έπαθε το σοκ της ζωής της όταν πήγε στην τουαλέτα, αφού δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος. Διαβάστε το στο Athensmagazine.gr

Η Γκρέις Μαντσίμ, 32 ετών, δεν είχε ιδέα ότι ήταν περίπου 37 εβδομάδες έγκυος και επρόκειτο να γεννήσει καθώς δεν είχε ορατή κοιλιά, έπαιρνε το χάπι της και είχε ακόμη περίοδο.

Η Γκρέις - που ζει με τον σύζυγό της, Τζέιμς, 34 ετών, στο Λίτλχαμπτον του Δυτικού Σάσεξ - ξύπνησε τις πρώτες πρωινές ώρες για να πάει στην τουαλέτα. Καθώς καθόταν, ένιωσε την αδιαμφισβήτητη αίσθηση των νερών της να σπάζουν και έβγαλε μια τρομοκρατημένη κραυγή. Πολλά μπορούν να συμβούν σε μια γέννα, σαν αυτό το ανατριχιαστικό που συνέβη και σε αυτή εδώ την έγκυο την ώρα που γεννούσε, αλλά το να μην γνωρίζει καν ότι είσαι έγκυος είναι πραγματικά αδιανόητο.

Ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος γιος τους, Τάιλερ, 13 ετών, έτρεξαν επειδή πίστευαν ότι «δέχτηκε επίθεση». Η Γκρέις φώναξε για να καλέσουν ασθενοφόρο, επειδή υπήρχε «κάτι που έρχεται».

Λίγες στιγμές μετά, ο Τζέιμς έπρεπε να τρέξει στην τουαλέτα και να πιάσει την κόρη του καθώς η Γκρέις γέννησε. Όταν έφτασαν οι παραϊατρικοί, η Γκρέις και η νεογέννητη Σιένα των 5 κιλών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και οι δύο έλαβαν νοσηλεύτηκαν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share