Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κολυμπούσε γυμνός στη λίμνη όταν είδε ένα αγριογούρουνο να του κλέβει το λάπτοπ - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Αδιανόητο!

16 Οκτωβρίου 2020 10:50
Κολυμπούσε γυμνός στη λίμνη όταν είδε ένα αγριογούρουνο να του κλέβει το λάπτοπ - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Ξεκαρδιστικές στιγμές έζησαν όσοι βρίσκονταν για πικ νικ ή για μπάνιο στη λίμνη Teufelssee της Γερμανίας, καθώς αντίκρισαν έναν άγνωστο άνδρα να κυνηγά ολόγυμνος ένα αγριογούρουνο που είχε στο στόμα του μία κίτρινη τσάντα. Ωστόσο, σε μια άλλη λίμνη εμφανίστηκε ένα φίδι κι ένας άντρας αποφάσισε να το βιντεοσκοπήσει, δείτε την ανατριχιαστική συνέχεια.

Ο άτυχος άνδρας κολυμπούσε αμέριμνος στη λίμνη, ένα σημείο που είναι αποκλειστικά για γυμνιστές και είχε αφήσει τα πράγματά του σε ένα σημείο μαζί με μία κίτρινη τσάντα που περιείχε το λάπτοπ του, ώσπου βγήκε από το κοντινό δάσος ένα αγριογούρουνο θηλυκό μαζί με τα μικρά του και με τα δόντια του άρπαξε το λάπτοπ. Τότε, βγήκε από τη λίμνη γυμνός και άρχισε να κυνηγάει το ζωντανό χαρίζοντας ξεκαρδιστικές στιγμές στους παρευρισκόμενους.

If you want to read the whole story about this hero, please follow me on Instagram: adelelandauer_lifecoach Die Fotos...

Posted by Adele Landauer on Wednesday, August 5, 2020

Αυτός ο άντρας βλέπει κάτι περίεργο μέσα στη λίμνη και αποφασίζει να βουτήξει - Μετά από λίγο δεν φανταζόταν αυτό που έβλεπε

Ένας άντρας βλέπει κάτι περίεργο μέσα στη λίμνη και αποφασίζει να βουτήξει, όμως αργότερα δεν φανταζόταν αυτό που έβλεπε μέσα στα νερά!

Για κάποιους μπορεί να είναι τολμηρός, γενναίος ή ακόμα και “ήρωας”, ενώ για κάποιους άλλους παράτολμος και επιπόλαιος που δεν ειδοποίησε τις Αρχές και έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο.

Όπως και να έχει, η αξιοθαύμαστη ενέργειά του κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

Ο λόγος για ένα νεαρό άνδρα που είδε ένα σκύλο να πνίγεται στα νερά μίας παγωμένης λίμνης και δεν δίστασε λεπτό. Οι σκύλοι είναι οι πιο πιστοί φίλοι των ανθρώπων και η ανθρώπινη φύση αντιδρά και ανταποδίδει την αγάπη αυτή, όπως και όταν άνθρωπο σώζουν ζωάκια από βέβαιο θάνατο!

Έβγαλε τα ρούχα του και σύρθηκε πάνω στο λεπτό στρώμα πάγου έως το τετράποδο που κινδύνευε από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Ωστόσο, μπήκε σε μπελάδες γιατί ο πάγος έσπασε και οι δυο τους βυθίστηκαν στο νερό.

Ευτυχώς η κατάληξη είναι ευτυχής.

Δείτε το βίντεο:

Brave man rescues drowning dog from hole in thin ice! Credit: LADbible

Posted by The Epoch Times on Friday, June 30, 2017
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share