Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Υπέρβαρο ζευγάρι παντρεύτηκε ξανά μετά από 10 χρόνια - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

16 Οκτωβρίου 2020 10:36
Υπέρβαρο ζευγάρι παντρεύτηκε ξανά μετά από 10 χρόνια - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Aυτό το αξιαγάπητο ζευγάρι που απέκτησε νέο τρόπο ζωής αποφάσισε να παντρευτεί ξανά έπειτα από 10 χρόνια για ν’ αποκτήσει πιο ωραίο άλμπουμ γάμου! Ακόμη μία ιστορία που έγινε viral, είναι αυτού του ζευγαριού που γύρισε 215 χώρες με ένα τζιν, δείτε πού βρίσκεται τώρα το αυτοκίνητο.

Ένα ζευγάρι ζούσε ευτυχισμένο και μοιραζόταν στιγμές της καθημερινότητας. Ήρθε μία μέρα όμως που αποφάσισαν ν’ αλλάξουν τρόπο ζωής. Ο σύζυγος έμαθε πως έχει διαβήτη και πως θα πρέπει ν’ αλλάξει δραματικά τις διατροφικές του συνήθειες.

Η γυναίκα του που ήταν επίσης υπέρβαρη τον ακολούθησε. Μαζί κατάφεραν να χάσουν 88 κιλά και αποφάσισαν να το γιορτάσουν.

Έτσι παντρεύτηκαν ξανά έπειτα από 10 χρόνια για ν’ αποκτήσουν όπως δήλωσαν πιο sexy άλμπουμ γάμου.

Της έκανε ρομαντική πρόταση γάμου όταν δίπλα τους ο γιος τους κατέβασε το παντελόνι του και...

Η συγκεκριμένη πρόταση γάμου έγινε viral, αλλά όχι για τους λόγους που το ζευγάρι περίμενε. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για αυτόν τον γάμο, δείτε τι συνέβη και η νύφη ζήτησε διαζύγιο 3 λεπτά μετά το γάμο.

Ο Κέβιν έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Αλίσα, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Μία φίλη μαγνητοσκοπούσε το τρυφερό στιγμιότυπο, όταν ο γιoς τους, Όουεν, αποφάσισε ότι… τον καλούσε η φύση. Έτσι, ενώ ο πατέρας του είχε γονατίσει, το μικρό παιδί κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του για να ουρήσει.

Η φίλη που έγραφε το βίντεο, μετά βίας συγκρατούσε τα γέλια βλέποντας τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από την πλάτη του ζευγαριού.

Γαμπρός και νύφη ξεκινούν να χορεύουν - Τότε σταματάει η μουσική και η νύφη βάζει τα κλάματα... με τη συνέχεια να σοκάρει (Video)

Σε ένα λαμπερό γάμο, ο γαμπρός και νύφη ξεκινούν να χορεύουν. Τότε σταματάει η μουσική και η νύφη βάζει τα κλάματα... με τη συνέχεια να σοκάρει πραγματικά!

Ο DJ άρχισε να παίζει το κομμάτι “Like There’s No Yesterday”. Ο ερμηνευτής αυτού του κομματιού είναι ο Mark Wills, αγαπημένος τραγουδιστής της νύφης. Το ζευγάρι λοιπόν είχε ξεκινήσει να χορεύει και έμπαιναν στο ρυθμό και το συγκινητικό κλίμα της στιγμής, όταν συνέβη κάτι απροσδόκητο.

Το κομμάτι ξαφνικά σταμάτησε και ο DJ είπε στο μικρόφωνο ότι αντιμετώπιζε κάποιες τεχνικές δυσκολίες. Ευτυχώς και περιέργως βολικά ένας πιανίστας ανέβηκε στη σκηνή και συνέχισε να παίζει το κομμάτι ζωντανά.

Το τραγούδι άρχισε ξανά και το ζευγάρι χόρευε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα Αλλά καθώς ο Brad στρέφει τη νύφη προς το μέρος της σκηνής, εκείνη ουρλιάζει από την έκπληξη που δεν ήταν άλλη από τον ίδιο τον Mark Wills με σάρκα και οστά μπροστά στο ζευγάρι, να ερμηνεύει το κομμάτι του για το ζεύγος!

Δείτε το βίντεο:

Ενώ, το ρεκόρ, για τον πιο γρήγορο χωρισμό μετά τον γάμο, διεκδικεί ένα ζευγάρι από το Κουβέιτ, το οποίο παρέμεινε ενωμένο με τα δεσμά του γάμου για… μόλις τρία λεπτά!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share