Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Του έβαψε το σπίτι και τον άφησε απλήρωτο – Δεν φαντάζεστε πώς τον εκδικήθηκε

Πήρε το αίμα του πίσω!

15 Οκτωβρίου 2020 15:20
Του έβαψε το σπίτι και τον άφησε απλήρωτο – Δεν φαντάζεστε πώς τον εκδικήθηκε

Το αίμα του πίσω θέλησε να πάρει ένας 50χρονος ελαιοχρωματιστής από την Αγγλία. Από έναν ιδιοκτήτη σπιτιού που τον άφησε απλήρωτο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun: Ο 50χρονος Νταν Ριβς, έγραψε με μεγάλα μαύρα γράμματα στον τοίχο του σπιτιού που προηγουμένως είχε βάψει λευκό: «Θέλεις το σπίτι σου βαμμένο; Μην είσαι σαν τον Τέρι, πλήρωσε. Τώρα θα πληρώσεις».

Ο ελαιοχρωματιστής Reeves ισχυρίζεται ότι ο Τέρι Τέιλορ τον πλήρωσε περίπου 650 λίρες από τις 1.150 που είχαν συμφωνήσει. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία εκδίκησης που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι έκανε ένας άντρας που έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά.

Φονική εκδίκηση 22χρονης: Πάτησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε άνδρα επειδή...! (Video)

Φονική εκδίκηση πήρε μια 22χρονη! Η νεαρή γυναίκα κατηγορείται για δολοφονία διότι πάτησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε έναν άντρα που πυροβόλησε τον συγγενή της το πρωί των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την αστυνομία. Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την οικογενειακή τραγωδία, με πατέρα να σκοτώνει τα παιδιά και τη γυναίκα του!

Η Σαμπρίνα Μαρί Γκουτιέρεζ από την Καλιφόρνια κατηγορείται ότι κυνήγησε το θύμα με το αυτοκίνητό της και τον έριξε στο πεζοδρόμιο στο Σαν Χοσέ, όπου τον πάτησε.

Το θύμα φέρεται να είχε πυροβολήσει έναν άντρα που είναι συγγενής της Γκουτιέρεζ στη διάρκεια ενός καβγά, εγκαταλείποντάς τον τραυματισμένο, ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο της δολοφονίας, βρήκε το θύμα αναίσθητο στο πεζοδρόμιο με ένα όπλο δίπλα του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Γκουτιέρεζ εγκατέλειψε το σημείο τους εγκλήματος, αλλά συνελήφθη αργότερα.

«Άρρωστη» εκδίκηση: Χώρισαν και έστειλε στην μητέρα της βίντεο που έκαναν σ3ξ!

Ένας 21χρονος έσπευσε να στείλει πορνογραφικά βίντεο της πρώην φίλης του στη μητέρα της, μετά τον χωρισμό τους. Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο ίντερνετ κάτι που ήθελε! Δεν περίμενε όμως αυτό που συνέβη στην συνέχεια!

Ο 21χρονος Μπάλμοντ, από το Κάρντιφ, ήταν ερωτευμένος με την 37χρονη, την οποία γνώρισε ενώ φοιτούσε στο κολέγιο.

Σε μια άρρωστη πράξη εκδίκησης, ο Μπάλμοντ έστειλε δύο βίντεο στη μητέρα και σε δύο φίλους της, στα οποία έκαναν σεξ.

Η εισαγγελέας δήλωσε: «Το περιστατικό την έκανε να νιώθει άγχος και κατάθλιψη. Είπε ότι δεν μπορεί να φάει σωστά. Λέει ότι δεν μπορεί να εργαστεί και δεν βγαίνει επειδή φοβάται ότι θα δει τον εναγόμενο».

Στο δικαστήριο Crown Court του Κάρντιφ ακούστηκε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο με τρία χρόνια πριν η σχέση αρχίσει να «χαλάει».

Ο δικηγόρος του Τζόναθαν Λιούις είπε: «Όταν η σχέση άρχισε να παραπαίει, το πήρε σκληρά. Ήταν η πρώτη του μεγάλη σχέση. Η πρώτη φορά που αγάπησε τόσο».

Ο Μπαλμόντ παραδέχτηκε πως ήταν ένοχος για αποκάλυψη σεξουαλικής φωτογραφίας ή ταινίας χωρίς τη συναίνεση του ενός με την πρόθεση να προκαλέσει δυσφορία.

Το δικαστήριο άκουσε τον Μπάλμοντ και δέχτηκε ότι η αντίδρασή του ήταν «αποτρόπαιη» αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε να βλάψει την πρώην του τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. «Αφού πέρασαν τα τρία χρόνια, ήρθε η επίπονη στιγμή της εκταφής της μητέρας μου! Τότε έζησα ένα θρίλερ»

Ωστόσο ο δικαστής υποστήριξε πως ήταν η «απόλυτη ανοησία». «Τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν μεγάλη ανησυχία και μεγάλη αγωνία στα θύματα»,ανέφερε.

Ο δικαστής δήλωσε ότι η συμπεριφορά του Μπάλμοντ «έγινε σε ένα βαθμό από την ανωριμότητά του».

Είπε επίσης για την μητέρα του θύματος: «Η αποστολή τέτοιου είδους βίντεο σε μια κυρία της ηλικίας της είναι άσχημη και αηδιαστική».

Ο κ. Μπάλμοντ τιμωρήθηκε με ποινή 30 εβδομάδων με αναστολή, 20 ημέρες παρακολούθηση από ειδικούς και 150 μέρες εθελοντική εργασία.

Επίσης του απαγορεύτηκε η επαφή με το θύμα του για 3 χρόνια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share