Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μικρό κορίτσι που πέθανε αβοήθητο σε ζωντανή σύνδεση

Μια ιστορία που σοκάρει!

15 Οκτωβρίου 2020 14:46
Το μικρό κορίτσι που πέθανε αβοήθητο σε ζωντανή σύνδεση

Η συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που σοκάρει, δείτε εδώ την ιστορία ενός κοριτσιού που βιάστηκε 500 φορές σε ένα ορφανοτροφείο.

Ήταν 13 Νοεμβρίου του 1985, οταν το ηφαίστειο Νεβάδο ντελ Ρουίς εξερράγη, 129 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα Μποκοτά.

Η έκρηξη δημιούργησε ένα τεράστιο τσουνάμι λάσπης και ηφαιστειακών υλικών το οποίο σκότωσε 25.000 ανθρώπους στην πόλη Αρμέρο, που θάφτηκε κάτω από τη λάσπη.

Το πρόσωπο της τραγωδίας ήταν σίγουρα η 13χρονη Ομάιρα που έσβησε στη λάσπη ανίκανη να σώσει τον εαυτό της. Ο κρατικός μηχανισμός της Κολομβίας δεν έδρασε, κι εκείνη, αθώο θύμα της ολιγωρίας των αρχών, πέθανε στο νερό. Είχε εγκλωβιστεί κάτω από ένα σωρό τούβλα και ένα πτώμα.

Τότε ο φωτογράφος Φρανκ Φουρνιέ έφτασε στη Μπογκοτά από την Νέα Υόρκη, δύο ημέρες μετά την έκρηξη του ηφαιστείου και οδήγησε 5 ώρες με το αυτοκίνητο ενώ περπάτησε άλλες 2.5 ώρες με τα πόδια για να φτάσει στο σημείο.

Εκεί αποτύπωσε την απελπισία του παιδιού το οποίο μετά από 3 μέρες μάχης άφησε την τελευταία της πνοή από υποθερμία. Μετά από ένα στάδιο η Ομάιρα άρχιζε να παρουσιάζει παραισθήσεις. Τα μάτια της ήταν πλέον μαύρα, είχαν σπάσει όλα τα τριχοειδή αγγεία, το σώμα της είχε παγώσει και η γάγγραινα της έλιωνε το σώμα.

Ο τραγικός της θάνατος και η φωτογραφία του Φρανκ που τραβήχτηκε και μοιράστηκε σε όλα τα ΜΜΕ βοήθησαν στο να ανταποκριθεί ξένη βοήθεια και να σωθούν τα θύματα της χειρότερης φυσικής καταστροφής που γνώρισε ποτέ η Κολομβία.

Αποτελεί ένα από τα συγκλονιστικότερα στιγμιότυπα που θα δείτε ποτέ, η ηρεμία της την ώρα που αποχαιρετά για πάντα τους γονείς της και σβήνει.

Αυτή η 15χρονη γνώρισε έναν άγνωστο από το Facebook - Η συνέχεια θα κάνει ακόμα κι εσάς να βλέπετε εφιάλτες

Αυτή η άτυχη 15χρονη νεαρή, πήρε ένα μήνυμα από μία άγνωστη επαφή με το επώνυμο Luke ‘Fun Times’ Harlow στον λογαριασμός της στο Facebook. Παραξενεύτηκε από την επαφή αυτή και άρχισε να μιλάει μαζί του στο διαδίκτυο. Σε αυτή την ηλικία να υπενθυμίσουμε πως αρκετά επικίνδυνα περιστατικά μπορούν να συμβούν, θυμηθείτε και την κοπέλα που βγήκε ραντεβού με έναν άγνωστο!

Ο Luke την φλέρταρε μέσα από τα μηνύματα λέγοντας πόσο όμορφη είναι και δείχνοντας την συμπάθειά του μέσα από λέξεις που τελικά την έριξαν. Εκείνη νόμιζε πως ήταν ερωτευμένη.

Ωστόσο, την βίασαν βάναυσα και την σκότωσαν 15 μέρες αργότερα δύο άγνωστοι που δεν είχε ξαναδεί – μία τραγική ιστορία αγάπης που προκλήθηκε από ‘διαδικτυακό ψάρεμα.’ Οι γονείς της έφτιαξαν ένα βίντεο για να πουν την ιστορία της και για να προειδοποιήσουν άλλους για τους κινδύνους που υπάρχουν όταν γνωρίζεις αγνώστους στα social media.

Δείτε το παρακάτω:

Ο δράστης, Luke, της έστελνε διάφορα στοργικά μηνύματα στο Facebook για να την πείσει πως την αγαπάει. Τελικά, την έπεισε να πάει από το διαμέρισμά του στο Ibstock του Leicestershire.

Εκεί, ο Luke την μέθυσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Την μετέφερε στο σπίτι του γείτονά του, όπου τους περίμενε ο Stephen. Εκείνος ήταν κηπουρός που δούλευε σε μία φάρμα εκεί κοντά – την βίασε και εκείνος, πριν την σκοτώσουν και την θάψουν στα χωράφια που ήταν εκεί κοντά.

Η έρευνα έδειξε πως η μικρή Kayleigh προσπάθησε να αμυνθεί με ένα τούβλο όπως και με τα νύχια της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Luke ήταν λάτρης ταινιών τρόμου και οι άρρωστες φαντασιώσεις του αποδείχτηκαν τελικά ο χειρότερος εφιάλτης της. Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης ενώ ο Stephan Beadman σε 35 χρόνια.

Οι γονείς της Kayleigh δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το πόσο άδικα χάθηκε η κόρη τους και κάθε μέρα τους κοστίζει η απουσία της.

Αναπαύσου εν ειρήνη, Kayleigh. Μοιραστείτε αυτή την ιστορία με τους φίλους σας για να τους προειδοποιήσετε για τους κινδύνους των μέσων κοινωνικών δικτύων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share