Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγέλη ιπποπόταμων επιτίθεται σε κροκόδειλο που έχει εισβάλει στο χώρο τους

Εικόνες που σοκάρουν!

15 Οκτωβρίου 2020 14:33
Αγέλη ιπποπόταμων επιτίθεται σε κροκόδειλο που έχει εισβάλει στο χώρο τους

Πολλοί δεν το γνωρίζουμε αλλά οι ιπποπόταμοι είναι από τη φύση τους πολύ επιθετικοί όταν πρόκειται να προστατέψουν τον ιδιωτικό τους χώρο. Άλλωστε έχουν χαρακτηριστεί τα πια θανάσιμα θηλαστικά στην Αφρική καθώς σκοτώνουν ετησίως περισσότερους ανθρώπους από όσους τα λιοντάρια ή οι ελέφαντες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ιπποπόταμος αποδεικνύεται... φονικός, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας ιπποπόταμος επιτέθηκε σε ένα παιδί.

Το δάγκωμά τους είναι τόσο δυνατό που μπορεί να συνθλίψει μεγάλα ζώα ή να κόψει στην μέση έναν άνθρωπο – ή έναν κροκόδειλο.

Μάλιστα ένα σπάνιο βίντεο από το εθνικό πάρκο Κρούγκερ στη Νότια Αφρική, απεικονίζει μια αγέλη ιπποπόταμων να επιτίθεται σε έναν κροκόδειλο που έχει εισβάλλει στον χώρο τους

Πέντε λιοντάρια προσπαθούν να κατασπαράξουν ιπποπόταμο... με την συνέχεια να σοκάρει - Συγκλονιστικό βίντεο

Σοκαριστικό βίντεο τραβήχτηκε σε πάρκο στη Νότια Αφρική από 28χρονο φύλακα με 5 λιοντάρια να επιτίθενται σε έναν ιπποπόταμο με την συνέχεια να σοκάρει. Επίσης, σοκαριστικό είναι το βίντεο με ένα λιοντάρι και μια τίγρη να κατασπαράζουν ανήμπορο άλογο σε τσίρκο.

Τα θηρία ορμούν στην πλάτη του ζώου που καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να φθάσει στο νερό. Όμως ο ιπποπόταμος είναι αποφασισμένος να ζήσει και με γενναιότητα δείχνει τα δόντια του στα πέντε λιοντάρια απωθώντας τα όλα και καταφέρνει να πιει νερό με την ησυχία του καθώς μετά την ήττα τα λιοντάρια αποχωρούν.

Δείτε το βίντεο:

Λιοντάρι προσπαθεί να ανοίξει πόρτα αυτοκινήτου - Η συνέχεια; Ανατριχιαστική

Σοκαριστικά πλάνα δείχνουν ένα λιοντάρι να προσπαθεί να ανοίξει με τα δόντια του την πόρτα ενός αυτοκινήτου.
Το βίντεο τραβήχτηκε σε ένα πάρκο σαφάρι στην Νότια Αφρική, από τους επιβάτες του μπροστινού αυτοκινήτου.

Δύο λιοντάρια περπατούσαν στη μέση του δρόμου, όταν το ένα έδειξε ενδιαφέρον για το αμάξι με τους κίτρινους καθρέφτες. Ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του αυτοκινήτου φαίνεται πως αρχικά σταμάτησαν για να δουν τι θα κάνει το λιοντάρι.

«Μπορούσες να ακούσεις το χερούλι να ανοίγει και να κλείνει. Ήταν σαν να το είχε κάνει πολλές φορές», αναφέρει η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε μια ανάλογη ιστορία: Στο κλουβί ενός λιονταριού βρέθηκε μια μπάλα - Όταν μια φύλακας πλησίασε για να την πάρει...

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share