Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν ήταν 18 ετών έκανε μία τρύπα στο αυτί της - 11 χρόνια μετά ζει τον απόλυτο εφιάλτη (photo)

Σοκαριστική περίπτωση

15 Οκτωβρίου 2020 13:47
Όταν ήταν 18 ετών έκανε μία τρύπα στο αυτί της - 11 χρόνια μετά ζει τον απόλυτο εφιάλτη (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όταν ήταν 18 ετών η Τζένιφερ, από τη Φιλαδέλφεια τρύπησε το άνω μέρος τους αυτιού της. 11 χρόνια μετά ζει τον απόλυτο εφιάλτη!

Υπέστη μια ακραία αντίδραση. Το τρύπημα έπληξε τον ιστό της, προκαλώντας να αναπτυχθεί σκληρός ιστός ουλής – και να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Επίσης, ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία, με μια 31χρονη μητέρα να φιλάει το μωρό της στο αυτί και να του προκαλεί μόλυνση!

Με την πάροδο του χρόνου, οι ιστοί διογκώθηκαν και πρόσφατα το πρήξιμο επιταχύνθηκε, καθιστώντας δύσκολη την κάλυψη των εξογκωμάτων με αξεσουάρ και μαλλιά. Φέτος, η Jennifer, αποφάσισε να αντιμετωπίσει το θέμα με μια επίσκεψη σε χειρουργό.

Η Δρ Lee διέγνωσε αμέσως στην Τζένιφερ με χηλοειδή, μια υπερβολική ανάπτυξη του σκληρού ιστού ουλής που προκαλείται από τραύμα στο δέρμα. Τα χηλοειδή είναι πιο κοινά σε άτομα κάτω των 30 ετών και μπορεί να χρειαστούν μήνες ή χρόνια για να αναπτυχθούν μετά το τραύμα.

Η Δρ Lee δήλωσε: «Είναι πιθανώς τα μεγαλύτερα χηλοειδή που έχω δει ποτέ. Έπρεπε να αφαιρέσω περισσότερο από το αυτί από το αναμενόμενο. Μετά την απομάκρυνση, τα τέσσερα χηλοειδή ζύγιζαν σχεδόν 400 γραμμάρια».

Η Δρ Lee απομάκρυνε τα χηλοειδή χειρουργικά, και στη συνέχεια η Jennifer υπεβλήθη σε ακτινοθεραπεία για να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης νέων χηλοειδών.

«Όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν υπάρχουν πλέον πονοκέφαλοι, δεν υπάρχει πλέον ίλιγγος », είπε ηΤζένιφερ.

«Δεν χρειάζεται να κρύβομαι πια. Η Δρ Lee μου χάρισε ένα μέλλον. Με έσωσε!»

Εφιαλτική αποκάλυψη: Κατσαρίδες μπαίνουν στα αυτιά ανθρώπων όταν κοιμούνται και γεννάνε αυγά μέσα

Μια εφιαλτική αποκάλυψη έγινε ότι κατσαρίδες μπαίνουν στα αυτιά ανθρώπων όταν κοιμούνται και γεννάνε αυγά μέσα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω που θα δούμε. Ωστόσο, σας είχαμε δώσει λύσεις για το πως μπορείτε να τις ξεφορτωθείτε μια και καλή από το σπίτι σας.

Για δεύτερη φορά σε σχεδόν ένα μήνα, μια κατσαρίδα έχει τρυπώσει βαθιά στο αυτί ενός ανθρώπου που κοιμόταν στη Φλόριντα. Ο Μπλέικ Κόλλινς πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν και όπως εξομολογείται άκουγε το έντομο να εισέρχεται στο κανάλι του αυτιού του. «Είχα ακούσει τα πόδια της μέσα μου. Ένιωσα σαν κάποιος να σπρώχνει μια μπαντονέτα μέσα στο κεφάλι μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να το σταματήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά στην τοπική εφημερίδα όπως αναφέρει η Washington Post.

Ένας γιατρός χρησιμοποίησε μια σύριγγα για να εγχύσει λιδοκαΐνη στο αυτί του Collins και να σκοτώσει την κατσαρίδα. «Όταν έριξε το φάρμακο μπορούσα να την αισθανθώ να κινείται πολύ γρήγορα και να προσπαθεί να βρει το δρόμο της διαφυγής και δύο λεπτά αργότερα σταμάτησε και πέθανε», δήλωσε ο Collins. «Την άκουσα να πεθαίνει στο μυαλό μου». Ωστόσο προτού πεθάνει, η γερμανική κατσαρίδα (Blattella germanica), εναπόθεσε ένα σάκο αυγών. Ευτυχώς, ο γιατρός ήταν σε θέση να βρει και να αφαιρέσει τα αυγά.

Νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα, μια γυναίκα υπέστη παρόμοια εισβολή στο αυτί και πήγε σε νοσοκομείο σύμφωνα με την Washington Post. Οι γιατροί σκότωσαν την κατσαρίδα και αφαίρεσαν από το αυτί της το σώμα του εντόμου.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share