Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η μητέρα πήγε στο αεροδρόμιο με το μωρό της - Όταν τους πλησίασε μια άγνωστη έγινε το αδιανόητο

Αδιανόητο!

14 Οκτωβρίου 2020 17:08
Αυτή η μητέρα πήγε στο αεροδρόμιο με το μωρό της - Όταν τους πλησίασε μια άγνωστη έγινε το αδιανόητο

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που μια πάμφτωχη μητέρα δίνει το νεογέννητο μωρό της για πάντα με αντάλλαγμα 38 ευρώ σε μια μεσήλικη δασκάλα που ήθελε να μεγαλώσει ένα ακόμα παιδί. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια μητέρα προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της, δείτε εδώ μια αντίστοιχη ιστορία.

Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας δείχνουν την 25χρονη μητέρα να παραδίδει την μόλις 9 ημερών κόρη της στην άλλη γυναίκα στο αεροδρόμιο Ομσκ στην Ρωσία.

Η 25χρονη κάνει βόλτες προσπαθώντας να χορτάσει κάθε πολύτιμη στιγμή με την νεογέννητη κόρη της. Η Ίννα Πέτροβα κάνει βόλτες στο αεροδρόμιο κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της. Στο αεροδρόμιο συναντήθηκε με την 43χρονη Ναταλία Ζντάνοβα, η οποία πήγε για να πάρει το νεογέννητο μωρό.

Η Ζντάνοβα πήγε στο Ομσκ από την Αγία Πετρούπολη για να πάρει την μικρή και είχε μαζί της ένα πλαστό πιστοποιητικό γέννησης που ανέφερε ότι το παιδί είναι δικό της. Η 25χρονη ζούσε μαζί με την μητέρα και την αδερφή της σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα και οι 2 γυναίκες θύμωσαν πολύ όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη της.

Μητέρα ζήτησε το διαχωρισμό των σιαμαίων μωρών της με ποσοστό επιτυχίας μόλις 5% - Η συνέχεια σοκάρει... (Video)

Ο Curt και η Misty Oglesby πέταξαν από τη χαρά τους όταν έμαθαν ότι η Misty ήταν έγκυος. Έμαθαν όχι μόνο ότι η Misty περίμενε δίδυμα αλλά και ότι τα μωρά ήταν σιαμαία! Όμως η μητέρα ζήτησε το διαχωρισμό των σιαμαίων μωρών της με ποσοστό επιτυχίας μόλις 5%. Επίσης, δύο σιαμαία δίδυμα γεννήθηκαν σε ιδιωτική κλινική στο Σατζάχανπουρ της Ινδίας.

Η κατάσταση ήταν τόσο δύσκολη που οι γιατροί είπαν πολλές φορές στους γονείς τους να τις αποχαιρετήσουν. Ωστόσο, τα κορίτσια άντεξαν και επιτράπηκε στους γονείς να τις φέρουν στο σπίτι τους, στην Indiana, 15 μέρες έπειτα από τη γέννησή τους.

«Είναι μαχήτριες», ανέφερε η Misty. «Θέλουν να ζήσουν… είναι υπέροχες». Χάρη στο ταλαντούχο και αφοσιωμένο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου του Cincinnati, οι δίδυμες είναι τώρα 2μιση ετών και χαίρουν άκρας υγείας.

Και τα δύο κορίτσια χρειάζονται συμπληρώματα διατροφής με τη βοήθεια του καθετήρα σίτισης. Η Selah χρειάζεται φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία και λογοθεραπεία όμως, σε γενικές γραμμές, ζουν ως φυσιολογικά νήπια.

«Ήταν κάτι που με άγγιξε πολύ. Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω περάσει», ανέφερε η Misty. «Καμία μέρα δεν θεωρώ δεδομένη. Ό,τι καταφέρνουν… όλα για μένα είναι μία μεγάλη νίκη. απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί τους».

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με την περιπέτειά τους:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share