Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

21χρονος ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει πηδώντας από την γέφυρα: Τότε ο Αστυνομικός κάνει το αδιανόητο (video)

Ανατριχιαστικό!

14 Οκτωβρίου 2020 08:54
21χρονος ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει πηδώντας από την γέφυρα: Τότε ο Αστυνομικός κάνει το αδιανόητο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα ενός περιπολικού κατέγραψε την δραματική διάσωση ενός άντρα που ήθελε να αυτοκτονήσει από έναν αστυνομικό. Στο βίντεο, ο αρχιφύλακας Greg Bogert από το Riverdale ανέλαβε δράση όταν είδε έναν άντρα να κλαίει και να κινείται προς την άκρη του δρόμου.

«Σταματάω και πάω να ανοίξω την πόρτα…», θυμάται ο αστυνομικός. Το παράθυρο είναι ανοιχτό και προσπαθώ να του μιλήσω, γιατί δεν ήθελα να πανικοβληθεί και να ξεσπάσει πάνω μου.»

Αλλά ο άντρας άρχισε να τρέχει προς την άκρη του δρόμου και τότε ο αρχιφύλακας ανέλαβε δράση. «Απλά άρχισα να φωνάζω, “Μην το κάνεις, μην τον κάνεις!”, και έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να τον σταματήσω.»

Αυτή η άμεση αντίδραση έσωσε την ζωή του άντρα. Ο αρχιφύλακας Bogert κατάφερε να ακινητοποιήσει τον άντρα στο έδαφος ώστε να μην πηδήξει μέχρι να φτάσουν ενισχύσεις και να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο. Η αστυνομία αργότερα επιβεβαίωσε ότι ο άντρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άκουγε παράξενους θορύβους στην κουζίνα - Όταν έβαλε κάμερα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε

Ένας άντρας άκουσε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα αποκαλύπτει κάτι ανατριχιαστικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα που είχε υποψίες για τον άντρα της έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι.

Αυτό που τελικά είδε από την κρυφή κάμερα ήταν τουλάχιστον τρομακτικό.

Δείτε το βίντεο που θα σας σοκάρει:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share