Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τον τσίμπησε κουνούπι στο πόδι όταν ήταν 6 χρόνων - 21 χρόνια μετά η εικόνα του σοκάρει (Video)

Φρίκη

13 Οκτωβρίου 2020 14:37
Τον τσίμπησε κουνούπι στο πόδι όταν ήταν 6 χρόνων - 21 χρόνια μετά η εικόνα του σοκάρει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρουν οι εικόνες με το πως έγινε το πόδι ενός 27χρονου όταν το τσίμπησε κουνούπι! Η αρρώστια του άρχισε όταν ήταν μόλις 6 ετών. Όπως λέει ο ίδιος, ο όγκος άρχισε να μεγαλώνει από μικρές πληγές στο πόδι του, που οι γονείς του αγνόησαν, θεωρώντας πως είναι γρατσουνιές από τα παιχνίδια στην ύπαιθρο.

Ο Μπονγκ αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο, καθώς ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν να περπατάει μεγάλες αποστάσεις. Ενώ, ένα κουνούπι άφησε 64χρονο εγκεφαλικά νεκρό σε 9 μέρες!

Και οι γονείς του, που εργάζονταν στο τοπικό εργοστάσιο, δεν ήταν σε θέση να καλύψουν τα ιατρικά έξοδα. Έτσι η κατάσταση του νεαρού χειροτέρευε χρόνο με το χρόνο.

Μια επιχειρηματίας πλήρωσε το ποσό των 2,5 χιλ. δολαρίων κι έτσι ο 27χρονος επισκέφτηκε το νοσοκομείο. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει από λεμφική φιλαρίαση, μια παρασιτική ασθένεια που προκαλείται από παρασιτικά σκουλήκια και είναι ευρέως γνωστή ως ελεφαντίαση.

Όπως ανέφεραν οι γιατροί, είναι πιθανόν να μολύνθηκε από τσίμπημα κουνουπιών, τα οποία έξυσε και μάτωσαν, όταν ήταν ακόμη παιδί.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη πάθηση είναι μια από τις κορυφαίες αιτίας αναπηρίας στον κόσμο, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εμβόλιο ή θεραπεία.

Ο νεαρός άντρας ένιωσε μεγάλη απογοήτευση που δεν θα μπορέσει να γίνει καλά, αλλά όπως είπε η δωρεά της επιχειρηματία θα κάνει τη ζωή του ευκολότερη.

«Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται με κάνει χαρούμενο. Είμαι τόσο ευγνώμων για τη βοήθειά τους. Τα λεφτά τους θα πληρώσουν τα φάρμακα και το φαγητό μου. Θα συνεχίσω να παίρνω την αγωγή των γιατρών, που θα κάνει τη ζωή μου πιο άνετη» ανέφερε.

Σκάλιζα στον κήπο μου όταν ένιωσα κάτι σαν κουνούπι.... 48 ώρες μετά έχασα το πόδι μου

Ο 46χρονος δούλευε ως κηπουρός όταν αρρώστησε και είχε πόνους στην πλάτη μόλις 48 ώρες μετά από ένα τσίμπημα μία μέρα στην δουλειά.

Ένας πατέρας δύο παιδιών αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το πόδι του αφού τον τσίμπησε μία ψεύτικη αράχνη χήρα και αρρώστησε σοβαρά. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε αυτή την 23χρονη όταν νόμιζε ότι την τσίμπησε ένα κουνούπι, αλλά τελικά ήταν κάτι πολύ χειρότερο.

Ο Άντι Πέρρι, που παραλίγο να πεθάνει, πιστεύεται πως είναι ο πρώτος Βρετανός που έχασε το πόδι από τσίμπημα αράχνης. Είπε πως ο πόνος είχε γίνει τόσο άσχημος που είχε σκεφτεί ακόμα και να το κόψει μόνος του με πριόνι.

Δεν είχε ιδέα πως είχε τσιμπηθεί στον αστράγαλο από την πιο δηλητηριώδη αράχνη της Βρετανίας μέχρι που τον πήγαν στο νοσοκομείο με σήψη και νεφρική ανεπάρκεια.

Του έδωσαν αμέσως το αντίδοτο και παρέμεινε μέσα στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η μόλυνση υποχώρησε αλλά του είχε μείνει λεμφοίδημα – ένα επίπονο πρήξιμο στο πόδι του που έκανε το δέρμα του να πέφτει.

Μετά από πολλά ραντεβού, τελικά ο Andy αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το δεξί του πόδι λίγο πάνω από το γόνατο. Τώρα κινείται με καροτσάκι και δεν μπορεί να δουλέψει ή να παίξει με τα παιδιά του καθώς χρειάζεται καθημερινή θεραπεία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share