Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η 4χρονη κόρη της βγήκε κλαίγοντας από την τουαλέτα - Τότε η μητέρα κοιτάει τα πόδια της μικρής και παθαίνει σοκ

Ανατριχιαστικό

12 Οκτωβρίου 2020 13:22
Η 4χρονη κόρη της βγήκε κλαίγοντας από την τουαλέτα - Τότε η μητέρα κοιτάει τα πόδια της μικρής και παθαίνει σοκ
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η 4χρονη κόρη μιας μητέρας βγήκε κλαίγοντας από την τουαλέτα. Τότε κοίταξε τα πόδια της μικρής και έπαθε σοκ με αυτό που είδε. Ενώ, σοκάρει η ιστορία μίας μητέρας που γέννησε το μωρό της νεκρό. Αυτό που έκανε για τις επόμενες 2 εβδομάδες θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

«Περίμενα έξω από τις τουαλέτες με τις δύο κόρες μου για αρκετή ώρα», είπε η μητέρα. «Ήμουν έτοιμη να μπω μέσα όταν βγήκαν από την τουαλέτα δύο κορίτσια γελώντας. Μετά από λίγο βγήκε με κλάματα η 4χρονη κόρη μου και μου είπε ότι είχε κολλήσει στο κάθισμα.»

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι οι δύο έφηβες, οι οποίες σύμφωνα με την αστυνομία ήταν πίσω από την φάρσα, ήταν 16 ως 18 χρονών. Η απελπισμένη μητέρα μίλησε στις έφηβες που έκαναν την φάρσα μέσω δημοσίευσης στο Facebook: «Προς τις δύο ξανθές κοπέλες που νόμιζαν ότι θα ήταν ξεκαρδιστικό να βάλεις ισχυρή κόλλα στην τουαλέτα των ατόμων με ειδικές ανάγκες και στην αλλαξιέρα των μωρών απλά θέλω να σας πω ότι ακόμα χρειάζεται να παρηγορώ την 4χρονη κόρη μου που είχε την ατυχία να μπει στην τουαλέτα μετά την φάρσα σας.»

«Το πίσω μέρος των ποδιών της και ο πισινός της είναι κατακόκκινα και κλαίει συνεχώς. Ελπίζω να είστε περήφανες για τους εαυτούς σας. Οι οικογένειες σας πρέπει να είναι πολύ περήφανες.»

Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωρά της - Όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ (photo)

Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωρά της, όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ. Επίσης, δείτε την συγκινητική ιστορία μιας μητέρας που κρατάει το άψυχο σώμα του νεογέννητου μωρού της, όμως μη πάρετε τα μάτια σας από το χέρι του.

Τα σιαμαία δίδυμα είναι ανάμεσα στις πιο σπάνιες εγκυμοσύνες, μια ανωμαλία θέτει υψηλό τον κίνδυνο αποβολής. Το ότι η Michelle κυοφόρησε τον Conner και τον Carter μέχρι το τέλος ήταν ένα θαύμα από μόνο του.

Όταν ήταν 5 μηνών υποβλήθηκαν σε 12ωρη επέμβαση για να χωρίσουν τα σώματά τους για πρώτη φορά. Στην επέμβαση συμμετείχε μια ομάδα 17 άρτια εκπαιδευμένων παιδιάτρων (μπλε για τον Carter, πράσινο για τον Conner και λευκό το χειρουργικό προσωπικό). Το χειρουργείο ξεκίνησε στις 7:11 το πρωί. Η επέμβαση του Conner τελείωσε στις 6:29 το απόγευμα και του Carter στις 6:47, και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο PICU.

Στο παρακάτω βίντεο, η επιτυχημένη επέμβαση συνοδεύεται από αγκαλιές, επευφημίες και πολλά δάκρυα από το ιατρικό προσωπικό και τα μέλη της οικογένειας. Όταν ήταν 9 μηνών, ο Conner και ο Carter μπορούσαν επιτέλους να επισκεφτούν ο ένας τον άλλο σαν ξεχωριστοί δίδυμοι και να επανακτήσουν τον αδερφικό τους δεσμό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share