Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παρήγγειλε ένα ζευγάρι ακουστικά από το ίντερνετ - Μόλις έλαβε το δέμα έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

11 Οκτωβρίου 2020 20:21
Παρήγγειλε ένα ζευγάρι ακουστικά από το ίντερνετ - Μόλις έλαβε το δέμα έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε

Όσο περνάει ο καιρός οι αγορές μέσω του διαδικτύου γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Η αλήθεια όμως είναι πως κάποιες φορές κρύβουν... παγίδες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα παρήγγειλε ένα μοναδικό βραδινό φόρεμα.

Μία γυναίκα από το Ντουμπάι, παρήγγειλε από πασίγνωστο site «μαϊμού» ακουστικά και πιο συγκεκριμένα τύπου Airpods. Μάλιστα πλήρωσε 50 δολάρια, αρκετά λεφτά για προϊόν που δεν είναι αυθεντικό.

Όταν αυτά έφτασαν σπίτι της και είδε το περιεχόμενο, δεν πίστευε στα μάτια της. Σίγουρα αυτό που περιείχε το δέμα έμοιαζε με το προϊόν που παρήγγειλε αλλά οι διαστάσεις ήταν κάπως διαφορετικές καθώς τα ακουστικά είχαν λίγο μεγαλύτερο μέγεθος από ένα σεσουάρ μαλλιών.

Αυτή η 22χρονη παρήγγειλε από το ίντερνετ ένα ερωτικό βοήθημα - Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει άφωνους

Μια παραγγελία από το ίντερνετ μπορεί να καταλήξει σε πραγματική τραγωδία και το έχουμε ξαναδεί άπειρες φορές, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κοπέλα παρέλαβε το βραδινό φόρεμα που είχε παραγγείλει. Κάτι αντίστοιχο όμως με την ιστορία αυτή της 22χρονης σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Η νεαρή Τζάκι μπήκε σε ένα eshop, για να παραγγείλει ένα ερωτικό βοήθημα. Αυτό, που δεν πρόσεξε, όμως, ήταν πως έκανε την παραγγελία από το eBay από το λογαριασμό της μητέρας της, και όχι ως επισκέπτης.

Την επόμενη ημέρα, η 52χρονη Τζάκι ανακάλυψε τι είχε γίνει, αφού ειδοποιήθηκε με μήνυμα για το στάδιο της… πονηρής παραγγελίας της. Κι έστειλε ένα πολύ αστείο μήνυμα στην κόρη της.

«Τι είναι αυτό; Νιώθεις μόνη; Πιθανώς χρειάζεσαι το δικό σου eBay», με πολλές φατσούλες που γελάνε μέχρι δακρύων.

Η 22χρονη, αφού άλλαξε 20 χρώματα από την ντροπή της, απάντησε «Θέε μου, θέλω να πεθάνω!». Η Τζάκι σίγουρα θα ήθελε να ανοίξει η Γη να την καταπιεί, αλλά η μητέρα της το πήρε πολύ κουλ, κι έτσι ηρέμησε κι εκείνη κι είπε να αυτοσαρκαστεί με την γκάφα της.

«Πώς πάει η καραντίνα σας; Εγώ μόλις αγόρασα ένα dildo από το λογαριασμό της μητέρας μου», έγραψε στο twitter κι έγινε αμέσως viral, αφού έχει πάνω από 6 χιλιάδες retweets και πάνω από 85 χιλιάδες likes.

Η Τζάκι, που έχει μια κόρη δύο ετών, δήλωσε και στο «Kennedy News»: «Ένιωθα πολύ ντροπιασμένη. Ήθελα να με καταπιεί η Γη. Δεν μπορούσα καν να απαντήσω κατευθείαν στο μήνυμα της μητέρας μου. Δεν ήξερα τι να πω. Έκτοτε, η μητέρα μου δεν έχει σταματήσει να μου κάνει πλάκα. Μου είπε να έχω μπαταρίες σε απόθεμα. Μια φίλη μου είχε αγοράσει ένα ερωτικό βοήθημα από το eBay και μου είπε να μπω εκεί, γιατί ήταν φθηνά. Το έκανα από το κινητό μου, χωρίς να σκεφτώ ότι είμαι ακόμα συνδεδεμένη από το λογαριασμό της μητέρας μου. Υποτίθεται ότι είχα μπει ως guest. Αναμένεται να φτάσει τη Δευτέρα και για να πω την αλήθεια, ανυπομονώ».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share