Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εσείς γνωρίζετε το λόγο που τα δάχτυλα "μουλιάζουν" στο νερό;

Δεν είχαμε ιδέα!

11 Οκτωβρίου 2020 13:12
Εσείς γνωρίζετε το λόγο που τα δάχτυλα

Ίσως έχετε ακούσει ότι είναι λόγω του νερού που περνά στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος και τα δάχτυλα, το “μουλιάζει” και το κάνει να “φουσώνει” και να δημιουργεί ρυτίδες. Αλλά αποδεικνύεται ότι η εξήγηση αυτή δεν είναι τελικά και τόσο σωστή. Και μιας και μιλάμε για δάχτυλα, δείτε τι μπορεί να αποκαλύπτει το μικρό σας δάχτυλο για την προσωπικότητά σας.


Ο πραγματικός λόγος είναι ότι τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από το δέρμα συστέλλονται σαν μια ακούσια αντίδραση του νευρικού συστήματος στη βύθιση του δέρματος στο νερό. Αυτό κάνει τα ανώτερα στρώματα του δέρματος να “μαζεύονται” και να ρυτιδιάζουν.

Οι επιστήμονες το συμπέραναν αυτό όταν παρατήρησαν ότι το δέρμα των ατόμων με νευρική βλάβη δεν ζαρώνει μέσα στο νερό. Τόσο απλά!

Πιάνει τα 2 της δάχτυλα και τα κρατάει για 3 λεπτά - Μόλις μάθετε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς (Video)

Πιάνει τα 2 της δάχτυλα και τα κρατάει για 3 λεπτά. Μόλις μάθετε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς. Επίσης, παρατηρήστε καλά το μικρό σας δάχτυλο. Δεν φαντάζεστε τι φανερώνει για την προσωπικότητά σας.

Η «Jin Shin Jyutsu» είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητά της ενάντια στην κατάθλιψη, το άγχος, την ισχιαλγία, το PTSD και χρόνιο πόνο στο λαιμό και την πλάτη.

Tο βίντεο που ακολουθεί δείχνει με λεπτομέρεια αυτήν την πρακτική, που περιλαμβάνει ελαφρύ τράβηγμα ή σφίξιμο κάθε δαχτύλου, για ανακούφιση από συναισθήματα όπως φόβο, νεύρα, άγχος, κατάθλιψη και στενοχώρια. Κάθε δάχτυλο καταπολεμάει διαφορετικό πρόβλημα.

Είναι κάτι πολύ χρήσιμο για παιδιά και ενήλικους και βοηθάει να επιτύχουμε πνευματική και συναισθηματική ισορροπία. Πρέπει να το δοκιμάσετε!

Λυγίστε τον παράμεσο και κρατήστε τον λυγισμένο για 5 δευτερόλεπτα. Απίστευτο; Ούτε καν το είχαμε φανταστεί…

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα χέρια σας μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τέλεια αρμονία και ειρήνη. Τα Mudras ή οι διαφορετικές θέσεις των χεριών, είναι εξαιρετικά σημαντικές στη γιόγκα, και πιστεύεται ότι είναι «οι παραγωγοί της ευτυχίας».

Οι επιδράσεις τους οφείλονται στις πολλές νευρικές απολήξεις που συγκεντρώνεται στα δάχτυλα, τα οποία, όταν πιέζονται σχετίζονται με πολλά κανάλια που υποστηρίζουν την κυκλοφορία της ενέργειας σε όλο το σώμα.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τα κάνετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε, και απλά χρειάζεστε μερικά λεπτά και ένα μέρος για να χαλαρώσετε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share