Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν την είδαμε καθιστή θεωρήσαμε πως είναι μια συνηθισμένη γυναίκα - Σηκώθηκε όμως και ανατριχιάσαμε

Τρομερό το θέαμα!

10 Οκτωβρίου 2020 10:36
Όταν την είδαμε καθιστή θεωρήσαμε πως είναι μια συνηθισμένη γυναίκα - Σηκώθηκε όμως και ανατριχιάσαμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φοβερό είναι αυτό που καταλαβαίνει κανείς, βλέποντας τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία αρχικά μοιάζει για μια συνηθισμένη κυρία, αλλά ανατριχιάζει όταν σηκώνεται.

H Caroline Arthur, μια μητέρα από την Μελβούρνη της Αυστραλίας έχει πάρει από τα παιδιά της το παρατσούκλι «ανθρώπινος ουρανοξύστης». H μητέρα δύο παιδιών είναι πρώην μοντέλο και έχει ύψος 1,87 μ. Τα υπέροχα πόδια της καταλαμβάνουν το 69% της φιγούρας της, έχοντας μήκος 130 εκατοστά!

Το Barcroft TV έκανε γνωστή την ιστορία της Caroline, και η ίδια σκέφτεται να επικοινωνία με το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για να ανακαλύψει αν το σωματικό της προσόν μπορεί να θεωρηθεί παγκόσμιο ρεκόρ. Το πιο πρόσφατο παγκόσμιο ρεκόρ για τα πιο μακριά πόδια καταλαμβάνει μια Ρωσίδα, έχοντας μήκος ποδιών 1,27 μέτρα το 2003.

Σε όλη της τη ζωή, η Caroline αντιμετώπισε δυσκολίες να βρει ρούχα που να της κάνουν. Ο σύζυγός της Cameron μοιράστηκε ότι ποτέ δε του άρεσαν οι ψηλές γυναίκες, αλλά λατρεύει τη γυναίκα του, ενώ φοβερό είναι αυτό που κόντεψε να πάθει μια Βρετανίδα που... κάτι ξέχασε.

Η μητέρα της Janet νιώθει πολύ περήφανη για το ύψος της κόρης της και της αρέσει να βλέπει την αντίδραση του κόσμου όταν βγαίνουν έξω.

Κατά την παιδική της ηλικία, δεν έλειψαν τα πειράγματα από τα άλλα παιδιά και υπήρχαν στιγμές που δεν ένιωθε όμορφη ή ελκυστική, αλλά αργότερα η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ την βοήθησε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε την Caroline να μιλάει για το σώμα της και τον αντίκτυπο που έχει το ύψος της στην οικογένειά της. Ελπίζουμε να καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο στο ρεκό Γκίνες!

Σκληρές εικόνες: Το ζευγάρι μάλωνε άγρια μες στην Porsche μέχρι που ο άνδρας…

Σκληρές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα σε πάρκινγκ, όπου υπήρχε μια Porsche παρκαρισμένη, με το ζευγάρι να μαλώνει άγρια και τον άνδρα να κάνει κάτι απίστευτο στη γυναίκα του.

Μέσα στο αυτοκίνητο ο οδηγός λογομαχούσε με τη σύντροφο του. Κουβέντα στην κουβέντα η κάμερα καταγράφει τη στιγμή που ο άνδρας με την πόρσε ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, πετάει στο οδόστρωμα τη γυναίκα, βάζει μπροστά να φύγει και την πατάει έτσι όπως είχε πέσει στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη σε πάρκινγκ πανεπιστημίου στην Κίνα και θύμα είναι μια φοιτήτρια η οποία δέχτηκε να μπει στο αυτοκίνητο του πρώην της για να μιλήσουν.

Η κοπέλα δεν δέχτηκε να τα ξαναβρούν και τότε ο νταής με την πόρσε την πέταξε με βία έξω από το αυτοκίνητο και την πάτησε. Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και ούτε καν γύρισε να την κοιτάξει.

Τελικά διακομίστηκε σε νοσοκομείο με σπασμένο πόδι ενώ ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share