Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γονείς είναι συγκλονισμένοι μετά τον θάνατο του γιου τους - Τότε οι φίλοι του τους είπαν να δουν το μυστικό του βίντεο και...

Σοκαριστικό

9 Οκτωβρίου 2020 08:56
Γονείς είναι συγκλονισμένοι μετά τον θάνατο του γιου τους - Τότε οι φίλοι του τους είπαν να δουν το μυστικό του βίντεο και...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γονείς είναι συγκλονισμένοι μετά τον θάνατο του γιου τους. Τότε οι φίλοι του τους είπαν να δουν το μυστικό του βίντεο και «πάγωσαν». Επίσης, δείτε την ιστορία μιας 14χροvης που πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της, με τους γιατρούς μόλις την εξέτασαν να καλούν αμέσως την αστυνομία.

Όταν γεννήθηκε ο Ben Breedlove, οι γονείς του ανακάλυψαν ότι είχε ανίατο καρδιακό πρόβλημα. Οι γονείς του συγκλονίστηκαν, αλλά πήραν την απόφαση να νιώθουν ευγνωμοσύνη για την κάθε μέρα που περνούσαν με το γιο τους.

Εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του, ο Ben σε ηλικία τεσσάρων ετών ξεγέλασε το θάνατο. Παρόλο που ήταν σε τόσο μικρή ηλικία, θυμάται ακριβώς τι συνέβη. Ο Ben επιβίωσε από εκείνο το καρδιακό επεισόδιο και μεγάλωσε. Είχε δίπλα του τους γονείς και την αδερφή του για να τον στηρίζουν στις καλές και τις άσχημες μέρες.

Η οικογένεια του Ben νιώθει μεγάλη περηφάνια για τον τρόπο που χειρίστηκε το φόβο και την αβεβαιότητα της επικίνδυνης κατάστασής του. Δυστυχώς, ο Ben απεβίωσε, αφήνοντας πίσω του τους συγκλονισμένους γονείς του. Αυτό όμως που δεν γνώριζε η οικογένειά του, είναι ότι ο έφηβος είχε φτιάξει ένα βίντεο πριν πεθάνει.

Όταν η οικογένεια ανακάλυψε το βίντεο και το μοιράστηκε δημόσια, εξεπλάγην από το πλήθος ανθρώπων που ο γιος τους συγκίνησε. Παρόλο που ο Ben έχει φύγει από τη ζωή, το συγκινητικό του μήνυμά αγγίζει και εμπνέει ακόμα αμέτρητους ανθρώπους.

Σοκ: 5χρονο πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του - Το λάθος των γιατρών που οδήγησε στο θάνατό του

Ο 5χρονος Aiden Stead-Homans από τον Tipton πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του Deb Stead. Το παιδί διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι και οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Επίσης, ένα κοριτσάκι 12 ετών άφησε αιφνιδίως την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Όμως η μητέρα του παιδιού η Deb είναι οργισμένη και έξαλλη με τους γιατρούς. Με εκείνους τους γιατρού που όταν πήγαινε το παιδί της επανειλημμένα στο νοσοκομείο με σοβαρούς πονοκεφάλους, το εξέταζαν και το έστελναν σπίτι με τη διάγνωση «γρίπης».

Μάλιστα για να περάσουν οι πόνοι του χορηγούσαν παρακεταμόλη. Χρειάστηκε να περάσουν βδομάδες ολόκληρες με την μητέρα να πηγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι στο νοσοκομείο και να λέει ότι ο γιος της έχει πονοκεφάλους, μέχρι που οι γιατροί αποφάσισαν να το βάλουν σε μαγνητική τομογραφία και τότε να διαπιστώσουν ότι είχε καρκίνο.

Το παιδάκι πάλεψε 9 μήνες και πέθανε. Η μητέρα ζητά από τη δικαιοσύνη να παρέμβει και ερωτά τι θα είχε συμβεί εάν η διάγνωση είχε γίνει νωρίτερα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share