Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Αποφάσισαν να υιοθετήσουν το αγέννητο μωρό μιας πάμφτωχης μητέρας - Όταν όμως την εξέτασαν οι γιατροί έσκασε η βόμβα (photo)

Σοκαριστική ιστορία

8 Οκτωβρίου 2020 10:42
Αποφάσισαν να υιοθετήσουν το αγέννητο μωρό μιας πάμφτωχης μητέρας - Όταν όμως την εξέτασαν οι γιατροί έσκασε η βόμβα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει το αγέννητο μωρό μιας πάμφτωχης μητέρας, όταν όμως την εξέτασαν οι γιατροί έσκασε η βόμβα. Ενώ, 22 χρόνια μια μητέρα κρατάει ένα φέρετρο στο υπόγειό της. Μόλις δείτε τι έχει μέσα θα σας σηκωθεί η τρίχα

Η Allison δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία φίλη που δούλευε σε έναν οργανισμό για υιοθεσίες. Της είπε πως υπήρχε ένα μωρό που η βιολογική του μητέρα ήθελε να δώσει για υιοθεσία.

Παρόλο που δεν ήταν στα σχέδιά τους, ο Josh και η Allison αποφάσισαν γρήγορα να το υιοθετήσουν. Όταν έλαβαν την κλήση πως η μητέρα ήταν έτοιμη να γεννήσει, πήραν κάποια απροσδόκητα νέα: τελικά είχαν γεννηθεί δύο μωρά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι! Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισαν να πάρουν και τα δύο μωράκια σπίτι.

Αυτό όμως δεν ήταν το τέλος των εκπλήξεων αφού ένα δεύτερο τηλεφώνημα τους είπε πως το κοριτσάκι ήταν πολύ άρρωστο.

Αποφάσισαν να υιοθετήσουν το αγέννητο μωρό μιας πάμφτωχης μητέρας

Τους είπαν πως ο εγκέφαλός της δεν είχε αναπτυχθεί σωστά. Κανείς δεν ήξερε πόσο θα ζούσε. Παρόλο που οι γιατροί τους συμβούλεψαν να μην προχωρήσουν με την υιοθεσία, εκείνοι δεν τους άκουσαν. “Είναι η κόρη μας!”

Ανύπαντρη μητέρα με 4 παιδιά διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο - Η συνέχεια σοκάρει...

Μία ανύπαντρη μητέρα με 4 παιδιά διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο. Τότε ήταν που ρώτησε τη φίλη της αν θα μπορούσε να αναλάβει την υιοθεσία των παιδιών της. Και φυσικά είπε «ναι».

Μετά από αρκετούς μήνες η Diamond απεβίωσε. Λίγες μέρες μετά, η Laura, o σύζυγος της Rico αλλά και οι δύο τους κόρες υποδέχθηκαν τα τέσσερα κορίτσια στο σπίτι τους. Η οικογένεια έφτιαξε σελίδα όπου μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεά για να ενισχύσει την προσπάθεια τους αυτή, με τη συμμετοχή να είναι συγκινητική. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός 10χρονου που έχασε τον πατέρα του από καρκίνο, καθώς λίγες μέρες μετά ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει τι τον περιμένει έξω απ’ το σπίτι του!

Ανύπαντρη μητέρα με 4 παιδιά διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο

«Όταν σου παρουσιαστεί μια δύσκολη δοκιμασία, απλά αποδέξου την και κάνε το καλύτερο που μπορείς», δήλωσε σε τοπικό μέσο ο σύζυγος της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share