Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Για 7 συνεχόμενες ώρες είχε μείνει ακίνητος - Μόλις δείτε τι υπήρχε μες στο παντελόνι του θα τρελαθείτε

Απίστευτο αυτό που του συνέβη

6 Οκτωβρίου 2020 21:00
Για 7 συνεχόμενες ώρες είχε μείνει ακίνητος - Μόλις δείτε τι υπήρχε μες στο παντελόνι του θα τρελαθείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα τρελαθείτε μόλις δείτε τι υπήρχε στο παντελόνι ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος για 7 συνεχόμενες ώρες είχε μείνει ακίνητος, ζώντας στιγμές αγωνίας, ενώ θα πάθετε πλάκα με το τι έκανε άνδρας που αποφάσισε να κάνει ληστεία.

Η συγκεκριμένη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες και έλαβε χώρα στο Ουτάρ Πραντές στην Ινδία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «indianexpress», ο άνδρας διαπίστωσε πως μια κόμπρα είχε μπει στο παντελόνι του, την ώρα που ξύπνησε.

Παρά το αρχικό σοκ, ο άνδρας κατάφερε να μείνει ψύχραιμος και με αργές κινήσεις μπόρεσε να βγει από το σπίτι του. Άμεσα, βρήκε… στήριγμα σε μία κολώνα που βρίσκεται κοντά στην είσοδο και έμεινε σ’ αυτήν την στάση για μεγάλο διάστημα.

Μάλιστα, κατάφερε να κατεβάσει με αργές κινήσεις το παντελόνι του, σε μία προσπάθειά του να… απαλλαγεί από την κόμπρα. Όμως, φαίνεται πως το συγκεκριμένο σημείο ήταν… φιλόξενο για το ερπετό, με αποτέλεσμα να κληθούν οι ειδικοί για να το απομακρύνουν.

Είδε ένα φίδι στο νερό και άρχισε να το βιντεοσκοπεί. Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε, Θα μείνετε άφωνοι!

Τα φίδια είναι συναρπαστικά πλάσματα με μοναδικό σχήμα σώματος και διατροφικές ικανότητες. Ένα φίδι μπορεί να φάει κάτι που είναι αρκετές φορές μεγαλύτερο από το άνοιγμα του στόματος τους. Όπως γνωρίζουν πολλοί που ζουν στην εξοχή, τα φίδια είναι σχετικά σπάνια και έχουν μια μυστηριώδη γοητεία.

Ίσως γι’αυτό το παρακάτω βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή 2,5 εκατομμύρια θεατών στο YouTube. Ο Bruce Burns κατέγραψε σε βίντεο την επίθεση ενός φιδιού το οποίο έπιασε και έφαγε ένα γατόψαρο! Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας ένα φίδι να βγαίνει από την τρύπα του, κρατώντας κάτι στο στόμα του.

Σέρνεται προς τα έξω και το βλέπουμε να κρατάει ένα γατόψαρο. Είναι απίστευτο, γιατί το γατόψαρο είναι τεράστιο σε σχέση με το φίδι, ωστόσο το φίδι το κρατάει σφιχτά.

Το είδος αυτού του φιδιού ζει σε ποτάμια και λίμνες. Αυτό εδώ βρίσκεται στο Τέξας, στον ποταμό Κολοράντο.

Για μερικά λεπτά, φίδι και γατόψαρο παλεύουν. Φαίνεται ότι το φίδι προσπαθεί πολύ από τον τρόπο που κινείται.

Φυσικά, κάποιοι σχολιάζουν ότι λυπούνται για το γατόψαρο, αλλά όλα αυτά είναι μέρος του κύκλου της ζωής.

Η πιο δυνατή στιγμή είναι στο 3ο λεπτά, όταν το φίδι μπήγει τα δόντια του βαθιά στο γατόψαρο και εξαφανίζονται και τα δυο κάτω από το θολό νερό.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share