Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβγαλε μια φωτογραφία μετά την καταιγίδα - Όποιος τη βλέπει παθαίνει σοκ!

Ονομάστηκε "το μάτι της καταιγίδας"

6 Οκτωβρίου 2020 16:49
Έβγαλε μια φωτογραφία μετά την καταιγίδα - Όποιος τη βλέπει παθαίνει σοκ!

Όταν αυτή η γυναίκα τράβηξε αυτή τη φωτογραφία μετά την καταιγίδα που ξέσπασε κοντά στο σπίτι της σίγουρα δεν περίμενε πως θα γινόταν viral!

Το "μάτι της καταιγίδας" απαθανάτισε αυτή η 48χρονη που μάλλον απλά της άρεσε το θέαμα αλλά δεν κατάλαβε πως εκείνη τη στιγμή φωτογράφιζε ένα σπάνιο φαινόμενο. Ο συνδυασμός της πανσελήνου με τα σύννεφα μετά την καταιγίδα είναι που κάνουν αυτή τη φωτογραφία πραγματικά μοναδική. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική φωτογραφία που έγινε viral κατά.. λάθος, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα φωτογράφισε το γιο της στο δάσος.

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία από το "μάτι της καταιγίδας":

Έχασε το κινητό του στη ζούγκλα - Όταν το βρήκε ήταν γεμάτο φωτογραφίες από...

Ο Ζάκριτζ Ρότζι ξύπνησε ένα πρωί στο σπίτι του στη Μαλαισία και εξεπλάγη όταν ανακάλυψε ότι το κινητό του δεν ήταν εκεί που το έβαλε το προηγούμενο βράδυ. Υπήρχε μόνο η θήκη του τηλεφώνου.

«Νόμιζα ότι ήταν κάποιο παράξενο είδος ληστείας», είπε ο Ρότζι. Αποδείχθηκε ότι πράγματι υπήρξε ληστεία. Αλλά αυτό που δεν θα μπορούσε ποτέ να μαντέψει ο Ρότζι είναι ποιος θα ήταν ο ένοχος.

Ο Ρότζι έψαξε παντού για το τηλέφωνο, σε περίπτωση που το είχε τοποθετήσει κάπου που δεν θυμόταν, αλλά δεν το βρήκε. «Ζήτησα τότε από τον αδερφό μου να μου τηλεφωνήσει, ενώ έψαχνα το κινητό στην αυλή μου», είπε ο Ρότζι. «Άκουσα τον ήχο κλήσης κοντά στη ζούγκλα πίσω από το σπίτι μου».

Εκεί, στη ζούγκλα, ο Ρότζι βρήκε τη συσκευή – και πάνω του, στοιχεία για τον κλέφτη που προφανώς μπήκε από κάποιο ανοιχτό παράθυρο.

Σύμφωνα με το Thedodo.com, το τηλέφωνο είχε πέσει σε λάσπη και αυτό του προκάλεσε κάποια εσωτερική ζημιά. Αλλά για καλή τύχη του Ρότζι δούλευε ακόμα.

«Άνοιξα τη γκαλερί φωτογραφιών και έπαθα πλάκα. Όλα ήταν εκεί», είπε ο Ρότζι.

Ένας πίθηκος, όπως φαίνεται, ήταν αυτός που έκλεψε το τηλέφωνο του Ρότζι – και δεν δίστασε να το χρησιμοποιήσει.

«Πιστεύω ότι ο πίθηκος έχει κάποιες σοβαρές δεξιότητες που πρέπει να αξιοποιηθούν. Είναι υπέροχο», δήλωσε γελώντας ο Ρότζι. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα έβγαλε φωτογραφία το γιο της στο δάσος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share