Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Τουρίστας περπατούσε στο δρόμο όταν "συνάντησε" μια ντομάτα στο πιο απίθανο μέρος

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

2 Οκτωβρίου 2020 14:21
Τουρίστας περπατούσε στο δρόμο όταν
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις ντομάτες σε γλάστρες, θερμοκήπια ή στο ψυγείο μας, αυτός ο τουρίστας όμως συνάντησε μια ντομάτα στο πιο απίθανο μέρος. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ντομάτα γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη δυο μέρες μετά αφού μια γυναίκα είχε αγοράσει μια ντομάτα από το σούπερ μάρκετ.

Η ντοματιά φύτρωσε επάνω σε έναν πάσσαλο στην μέση του East River της Νέας Υόρκης και έχει ξετρελάνει τους νεοϋορκέζους.

Η κατακόκκινη ντομάτα της μάλιστα είναι ελάχιστα ορατή από την προβλήτα χωρίς κιάλια και μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά. Όσο για το πώς φύτρωσε εκεί η ντοματιά, μπορεί να εικάζει μόνο κανείς.

ντομάτα πάσσαλος

Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το να είναι αποτέλεσμα περιττωμάτων πουλιού που είχε φάει ντομάτα.

Ο Τζιμ Τζιοβανόνι, ειδικός στις ντομάτες και μοριακός βιολόγος του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ στο Κορνέλ, επιβεβαίωσε την θεωρία στους New York Times. «Το πουλί συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες» είπε και υπέθεσε πως ο σπόρος πρέπει να προσγειώθηκε ακριβώς στο κέντρο μιας τρύπας που πρέπει να είχε γίνει από ένα μεγάλο καρφί.

Νεαρός άντρας ξεκίνησε να τρώει τη ντομάτα του - Ωστόσο στη συνέχεια σοκαρίστηκε γιατί βρήκε μέσα...

Ένας Κινέζος που λατρεύει τις ντομάτες, έπαθε το σοκ της ζωής του όταν δάγκωσε ένα από τα αγαπημένα του φρούτα την περασμένη εβδομάδα. Και αυτό γιατί βρήκε μέσα στη ντομάτα, κάτι που έμοιαζε με φράουλα.

Ο Wang Xiaowen, ένας φοιτητής από το Shenyang, έχει γίνει διάσημος στην Κίνα μετά την κοινοποίηση των φωτογραφιών της ντομάτας του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 24χρονος, είπε ότι είχε αγοράσει την ντομάτα από ένα τοπικό σούπερ μάρκετ και φαινόταν απολύτως φυσιολογική. Επίσης, μια οικογένεια έχει ένα θερμοκήπιο στο σπίτι τους στο Great Island, όπου καλλιεργούν τη δική τους τροφή και τις δικές τους ντομάτες. Δείτε τι βρήκαν σε μια από αυτές.

Ο Wang, αγόρασε μερικές ντομάτες στις 23 Μαρτίου. Έφαγε μια μπουκιά από τη μια το μεσημέρι και συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχαν σπόροι μέσα. Αντιθέτως, του φάνηκε να υπάρχει μια φράουλα στη μέση.

Ο φοιτητής, έδειξε αυτή την ντομάτα στους συμφοιτητές του και κανένας δεν μπορούσε να εξηγήσει το φαινόμενο.

Ο Wang ήταν τόσο εντυπωσιασμένος με την ντομάτα, που αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες της στο Weibo, το κινεζικό Twitter.

Άνδρας βρήκε μέσα στην ντομάτα μία φράουλα

Στην ανάρτηση ρώτησε: «Να συνεχίσουμε να τρώμε ντομάτες ή όχι;» Τελικά, ο Wang αποφάσισε να μην φάει τη σπάνια «φράουλα» που υπήρχε στο κέντρο της ντομάτας. Την κράτησε για μερικές ημέρες και μετά την πέταξε.

Ο Wang έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση στο διαδίκτυο, ως προς το τι θα μπορούσε να κάνει το φρούτο να είναι τόσο περίεργο.

Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου, δήλωσαν ότι η ντομάτα μπορεί να έχει τροποποιηθεί γενετικά, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι θα μπορούσε να ήταν αποτέλεσμα της διασταυρούμενης επικονίασης. Κάποιοι επίσης είπαν, ότι η ντομάτα θα μπορούσε να έχει κάποιον όγκο.

Οι γεωργικοί εμπειρογνώμονες από τον κεντρικό τηλεοπτικό σταθμό της Κίνας, είπαν ότι ο Wang δεν είχε δει μια πραγματική φράουλα, αλλά ήταν ένα μέρος της ντομάτας που είχε καταλήξει να μοιάζει με φράουλα.

Υποστήριξαν ότι η ντομάτα θα μπορούσε να έχει έλλειψη θρεπτικών συστατικών κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής της. Πιθανόν ο αγρότης να είχε χρησιμοποιήσει και κάποιες ορμόνες στα φρούτα.

Οι εμπειρογνώμονες είπαν, ότι η εμφάνιση της ντομάτας δεν επηρεάζει τη γεύση της. Προφανώς, αυτή δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση.

Ένας άντρας που ονομάζεται Dean Wilson από το Illinois στις Ηνωμένες Πολιτείες, είχε βρει μια «φράουλα» μέσα σε ντομάτα που είχε φυτέψει στην αυλή του, το 2010.

Σύμφωνα με τους ειδικούς από το Πανεπιστήμιο του Illinois στο Knox, αυτή η ντομάτα ήταν απλά μια ντομάτα με γέμιση. Μια παρόμοια περίπτωση αναφέρθηκε επίσης στην Αγγλία, το 2008.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share