Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Έξαλλος" με το "Game of Thrones" ο George R.R. Martin - Η σκηνή που μίσησε στη σειρά

Ο λόγος που τον έκανε να διαφωνήσει με την παραγωγή

2 Οκτωβρίου 2020 08:12

Ο George R.R. Martin είναι ιδιαίτερα γνωστός στον κόσμο ως ο συγγραφές της επιτυχημένης σειράς βιβλίων "Game of Thrones" η οποία μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη και με μεγάλη επιτυχία, όμως υπήρχαν κάποια πράγματα τα οποία ενοχλούσαν τον συγγραφέα στη τηλεοπτική σειρά και ιδιαίτερα μια συγκεκριμένη σκηνή.

Στις 6 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τίτλο Fire Cannot Kill a Dragon, στο οποίο ο δημοσιογράφος και συγγραφέας James Hibberd θα μεταφέρει στο κοινό πληροφορίες και ιστορίες από την πολυβραβευμένη σειρά που δεν έχουν γίνει γνωστές.

Μία από αυτές τις ιστορίες έχει να κάνει με τη σκηνή που μίσησε ο George R.R. Martin στη σειρά.

Πρόκειται για μια σκηνή που παρακολουθήσαμε στο έκτο επεισόδιο με τίτλο «A Golden Crown» της πρώτης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, είναι το επεισόδιο που ο Βασιλιάς Ρόμπερτ Μπαράθεον πάει για κυνήγι.

Όπως περιγράφεται στο βιβλίο, ο George R.R. Martin βρήκε άκυρο και σχεδόν γελοίο τον τρόπο που παρουσιάστηκε το βασιλικό κυνήγι. Ο ίδιος ήθελε στη σκηνή εκατό παιδιά να συνοδεύουν τον βασιλιά, ωστόσο εκείνος τελικά περπατούσε απλώς μέσα στο δάσος με τρεις από τους ακόλουθούς του να κρατούν το δόρυ του.

Ο δημιουργός ήθελε να υπάρχουν κυνηγοί, κιόσκια, να γίνεται μια αληθινή γιορτή, όμως, καθώς στην πρώτη σεζόν του Game of Thrones ο προϋπολογισμός ήταν πολύ περιορισμένος, ο Martin δεν μπορούσε να έχει περισσότερες απαιτήσεις.

Δείτε τη σκηνή που μισεί ο George R.R. Martin στο Game of Thrones:

Πριν λίγες μέρες έφυγε από την ζωή μια αρκετά γνωστή χαρακτήρας από την τηλεοπτική σειρά και συγκεκριμένα ήταν και το "κορίτσι" του James Bond.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός του Game of Thrones

Σοκ προκαλεί στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος πασίγνωστου ηθοποιού του Game of Thrones, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος γίνεται για τον Μπι Τζέι Χογκ, που πέθανε σε ηλικόα 65 ετών, έχοντας παίξει στη σειρά τον ρόλο του Ser Addam Marbrand. Χθες (30/4), μάλιστα, ένας άλλος αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη ζωή του.

Την είδηση έκαναν γνωστή οι συνάδελφοί του από την θεατρική ομάδα «Give My Head Peace, the Hole in the Wall gang», με ανάρτησή στα social media.

«Ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός, εξαιρετικός συνάδελφος και ένας πραγματικός φίλος. Οι σκέψεις μας είναι με την σύζυγό του, Έλις, τον γιο του, Νέιθαν και την κόρη του, Άμπιγκεϊλ», ανέφερε η ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του Μπι Τζέι Χογκ.

Στο Game Of Thrones τον είδαμε να ενσαρκώνει τον Ser Addam Marbrand, ιππότης του οίκου των Marbrand και ηγέτης των ιπποτών του Tywin Lannister. Είχε επίσης συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές του BBC, όπως το The Fall, αλλά και σε αρκετές βρετανικές κωμωδίες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share