Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στέκεται δίπλα από ένα άγαλμα για να βγάλει μια selfie- Λίγα δευτερόλεπτα μετά γίνεται το απίστευτο!

Αδιανόητο!

1 Οκτωβρίου 2020 15:27
Στέκεται δίπλα από ένα άγαλμα για να βγάλει μια selfie- Λίγα δευτερόλεπτα μετά γίνεται το απίστευτο!

Κι όμως, μια απλή, αναμνηστική selfie μπορεί να καταλήξει σε... τραγωδία, περίτρανη απόδειξη ο κύριος της παρακάτω ιστορίας που ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία δίπλα σε ένα άγαλμα. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια selfie γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 19χρονη ανέβασε μια selfie με το αγόρι της.

Ένας 50χρονος από την Αυστρία έσπασε κατά λάθος τρία δάχτυλα από το δεξί πόδι του αγάλματος της «Paolina Borghese Bonaparte” ως «νικηφόρας Αφροδίτης» – έργου του Ιταλού γλύπτη Αντόνιο Κανόβα (1757-1822)- στο μουσείο Gypsotheca Antonio Canova στο Ποσάνιο της βόρειας Ιταλίας.

Ο τουρίστας από την Αυστρία προσπαθούσε να πάρει την τέλεια στάση ξαπλώνοντας στα πόδια του αγάλματος όταν προκάλεσε την καταστροφή, ενώ σχεδίαζε να πηδήξει και από τη βάση του έργου Τέχνης του 19ου αιώνα για να βγάλει μια ακροβατική selfie, αλλά όταν σηκώθηκε, μπλέχτηκε ο ιμάντας του σακιδίου του στα δάκτυλα του αγάλματος αποκολλώντας τα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το περιστατικό, ενώ η αστυνομία εντόπισε τον δράστη.

Δείτε το βίντεο:

34χρονη λέει ότι η νεκρή γιαγιά της, της στέλνει selfie στο κινητό από τον παράδεισο - Δεν θα το πιστεύετε

Aυτά τα συμβάντα πραγματικά δεν γίνονται...Αυτή η 34χρονη αποκάλυψε πως της έστειλε selfie η γιαγιά της η οποία όμως δεν είναι εν ζωή αλλά της μιλά από τον άλλον κόσμο!

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς απίστευτες ιστορίες και ειδικά με ηλικιωμένες, αλλά αυτή η ιστορία ξεπερνά πραγματικά κάθε φαντασία!

Η γυναίκα με καταγωγή από την Ρουμανία ισχυρίζεται πως η επικοινωνία με τον άλλο κόσμο όχι μόνο είναι εφικτή αλλά και κάτι παραπάνω από αυτό καθώς η -νεκρή- γιαγιά της της έστειλε… selfie στο κινητό!

Η 34χρονη Τζίνα από το Scurtesti βρήκε μια φωτογραφία της γιαγιάς της από τον… άλλον κόσμο όπως ισχυρίζεται η ίδια, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: “Άνοιξα το κινητό μου τηλέφωνο και αμέσως είδα το πρόσωπο της”...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share