Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η νύφη αποφάσισε να κάνει θεαματική είσοδο στο γάμο με ελικόπτερο - Λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία...

Απίστευτο!

1 Οκτωβρίου 2020 11:19
Η νύφη αποφάσισε να κάνει θεαματική είσοδο στο γάμο με ελικόπτερο - Λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία...

Αυτή η νύφη ήθελε να κάνει έναν εντυπωσιακό γάμο και αποφάσισε να κάνει και μια άκρως θεαματική είσοδο με... ελικόπτερο. Αυτό που συνέβη όμως λίγα λεπτά πριν φτάσει στην εκκλησία δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνίστρια μια νύφη κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας γαμπρός έπαιξε στο γλέντι ένα βίντεο με τη νύφη να τον απατά.

Το βίντεο των τελευταίων τραγικών στιγμών αυτής της νύφης, η οποία επιβιβάστηκε σε ένα ελικόπτερο για να πάει στον γάμο της αλλά δεν έφτασε ποτέ, αφού το αεροσκάφος συνετρίβη, έδωσαν στη δημοσιότητα οι βραζιλιάνικες αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας για το δυστύχημα.

Η Ρόζμαρι Σίλβα από το Σάολο Πάολο της Βραζιλίας, σκοτώθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη μαζί με άλλα τρία άτομα, τον πιλότο, τον αδερφό της και μια φωτογράφο που ήταν έξι μηνών έγκυος. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγα μόλις λεπτά πριν από την προγραμματισμένη προσγείωση του ελικοπτέρου στον υπαίθριο χώρο όπου θα παντρευόταν τον καλό της. Τη στιγμή της συντριβής, εκείνος την περίμενε ήδη μαζί με τον παπά, ανυπομονώντας να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή μαζί.

Όπως έγινε γνωστό μετά την τραγωδία, το γεγονός ότι η νύφη θα έφτανε με ελικόπτερο θα ήταν έκπληξη για τον γαμπρό αλλά και για τους περισσότερους καλεσμένους που δεν γνώριζαν τίποτα για αυτήν της την απόφαση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το βίντεο από το εσωτερικό του ελικοπτέρου έχει γίνει αντικείμενο έρευνας, καθώς ενδέχεται να δείχνει πιθανά λάθη του πιλότου που οδήγησαν στη συντριβή.

Στο επίμαχο κλιπ βλέπουμε την νεαρή γυναίκα ντυμένη στα λευκά να χαμογελά και να κοιτάζει έξω από το παράθυρο του ελικοπτέρου. Όταν όμως σημαίνει ένας συναγερμός και η εικόνα ξεκινά να τρέμει, οι καταδικασμένοι επιβάτες του ελικοπτέρου ακούγονται να ουρλιάζουν με τρόμο. Σε αυτό το σημείο η κάμερα σπάει αλλά συνεχίζει να καταγράφει τον ήχο και τον εκκωφαντικό κρότο της συντριβής στο έδαφος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share