Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Μία πλημμύρα ήταν η αιτία για να γεννηθεί η καλύτερη φιλία

Κανείς δεν πίστευε αυτό που έγινε

30 Σεπτεμβρίου 2020 11:51
Απίστευτο: Μία πλημμύρα ήταν η αιτία για να γεννηθεί η καλύτερη φιλία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπως είναι γνωστό έχει περάσει πολλές σοβαρές περιβαλλοντικές καταστροφές.

Αυτές οι φυσικές καταστροφές είναι συνέπεια βίαιων φυσικών γεγονότων, που καθορίζονται από συγκεκριμένα φαινόμενα (ηφαίστεια, σεισμοί, πλημμύρες …).

Η Νότια Καρολίνα, για παράδειγμα, ήταν το θύμα μιας σειράς καταρρακτώδους βροχής, για τους κατοίκους του κράτους της Ανατολικής Ακτής, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους. Σε αυτή την περίπτωση ο Alex Scroggins, ένας από τους διασώστες που προσπάθησαν να βοηθήσουν πολλούς κατοίκους όταν παρατήρησε έναν σκύλο σε ένα σπίτι.

Οι γείτονες ενημέρωσαν τον Alex ότι το φτωχό σκυλί είχε εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος είχε βιαστικά εγκαταλείψει το σπίτι λόγω της πλημμύρας. Ο Alex ήταν εκεί για να σώσει πολλούς ανθρώπους και να φιλοξενήσει μερικά πολύτιμα αντικείμενα που ούτε αυτός ούτε η μητέρα του δεν κατάφεραν να ανακάμψουν κατά τη διάρκεια της γενικής αναταραχής. Όταν είδε αυτό το αβοήθητο πλάσμα, ο Alex σταμάτησε και πλησίαζε τον φοβισμένο σκύλο: το σπίτι ήταν εντελώς πλημμυρισμένο και το φτωχό σκυλάκι ήταν μόνο του. Δεν μπορούσε να το αφήσει εκεί.

Η επιλογή να τον πάει σε ένα καταφύγιο θα πρέπει να αποκλειστεί, καθώς όλοι στην πόλη ήταν ήδη πολύ γεμάτοι και πιθανότατα θα του έκαναν ευθανασία. Ο Alex αποφάσισε να τον πάρει μαζί του και να ονομάσει το σκυλί «Fortunato», ακριβώς λόγω της κατάστασης στην οποία βρέθηκε. Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης δεν έκανε κάποια κίνηση για να τον ψάξει και αυτός ήταν ένας ακόμη ένας λόγος για να υιοθετήσουμε οριστικά τον Fortunato.

Τώρα, ο σκύλος σχεδόν ποτέ δεν αφήνει τον ιδιοκτήτη του και δείχνει αγάπη και ευγνωμοσύνη κάθε μέρα για τον σωτήρα του. Μια όμορφη ιστορία που μας δείχνει πώς το να σώσετε ένα σκυλί είναι μια από τις πιο όμορφες χειρονομίες που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος: σε αντάλλαγμα, θα λάβει αιώνια αγάπη και πίστη.

Ένας άλλος σκύλος όμως προσπαθεί να βοηθήσει τον φίλο του μετά από ένα σοβαρό ατύχημα με αυτοκίνητο.

Αυτός ο σκύλος κλέβει το κρέας από το φούρνο - Μόλις δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα μείνετε

Το σκυλάκι που θα δείτε παρακάτω, έτρωγε οτιδήποτε υπήρχε στο σπίτι όταν έλειπαν τα αφεντικά του και όλοι απορούσαν πως τα κατάφερνε.

Έβαλαν, λοιπόν, κρυφή κάμερα στην κουζίνα, έκρυψαν κομμάτια κοτόπουλου στο φούρνο μικροκυμάτων και περίμενα να δουν τι κάνει ο σκύλος τους. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα μας άφησε όλους άφωνους, όπως συνέβη και με έναν ακόμα σκύλο που έμεινε μόνος στο σπίτι.

Δείτε τι έκανε ο τετράποδος φίλος στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share