Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκαναν μια ξεχωριστή κηδεία - Ο τάφος της γυναίκας είχε…

Φοβερό αυτό που έγινε

29 Σεπτεμβρίου 2020 19:14
Έκαναν μια ξεχωριστή κηδεία - Ο τάφος της γυναίκας είχε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ξεχωριστή κηδεία έγινε στην Ολλανδία, με τον τάφο της γυναίκας να διαθέτει κάτι, που τον καθιστούσε ιδιαίτερο, μαζί με το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Το φέρετρο αυτό είναι κατασκευασμένο από μηκύλιο, τη νηματώδη ουσία που αποτελεί το κάτω τμήμα των μανιταριών.

Η πρώτη σορός που ενταφιάστηκε με το νέο φέρετρο ήταν μιας γυναίκας στην Ολλανδία, ενώ ανατριχίλα προκαλεί το τι συνέβη, όταν είχαν για νεκρό έναν άνδρα στον τάφο του.

«Ο γιος της ήταν χαρούμενος λόγω του φερέτρου αυτού. Η γυναίκα θα επιστρέψει στη φύση και σύντομα θα ζει ως δέντρο» δήλωσε μετά την κηδεία ο ιδρυτής της εταιρείας Loop που κατασκευάζει το φέρετρο με τίτλο Living Cocoon.

Σύμφωνα με τον Μπομπ Χέντριξ το Living Cocoon επιτρέπει στους ανθρώπους να γίνουν ένα με την φύση ξανά. «Μπορούμε να εμπλουτίσουμε το χώμα αντί να το μολύνουμε» προσθέτει.

Το μηκύλιο όχι μόνο εξουδετερώνει τις τοξίνες αλλά αποτελεί και τροφή για ότι αναπτύσσεται κάτω από το έδαφος.

Τα φέρετρα από μηκύλιο μπορούν να απορροφηθούν από το χώμα μέσα σε έναν μήνα ή σε έξι εβδομάδες αντίθετα με τα παραδοσιακά φέρετρα η αποσύνθεση των οποίων καθυστερεί λόγω του λουστραρισμένου ξύλου και των μετάλλων που χρησιμοποιούνται.

Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν άλλο τρόπο να θρηνήσει τον νεκρό άνδρα της - Ανέβηκε στον τάφο του και…

Απίστευτο είναι αυτό που έκανε μια γυναίκα, η οποία βρήκε έναν… διαφορετικό τρόπο να θρηνήσει τον νεκρό άνδρα της, ανεβαίνοντας στον τάφο του και προβαίνοντας σε μια αδιανόητη πράξη πένθους.

Τον αγαπούσε πάρα πολύ, τον λάτρευε κι αυτός πήγε και πέθανε. Ο θάνατός του την τελείωσε. Έτσι, η συντετριμμένη χήρα ανέβηκε πάνω στο φέρετρό του κι άρχισε το twerking.

Γύρω από την κάσα με τον μακαρίτη είχε μαζευτεί πολύ κόσμος. Όλοι τον αγαπούσαν, αλλά κανείς όσο η γυναίκα του.

Η χαροκαμένη χήρα δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι ο άνθρωπός της ήταν νεκρός. Ότι σε λίγο θα τον έχωναν σε 2 μέτρα γης και δεν θα μπορούσε να τον ξαναδεί ποτέ ξανά.

Γι’ αυτό θέλησε να του πει το «τελευταίο αντίο» με τον τρόπο που του άξιζε.

Καβάλησε, λοιπόν, το φέρετρο σαν να ήταν άλογο κι άρχισε να χορεύει, ενώ το καπάκι της κάσας ήταν ανοιχτό.

Έτσι, για να μπορεί ο μακαρίτης να την καμαρώσει στον τελευταίο χορό πριβέ ή ίσως σε μια απέλπιδα προσπάθειά της να τον «σηκώσει» από τον τάφο.

Όπως και να ‘χει πρέπει να πήγε στον άλλο κόσμο χαρούμενος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share