Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Νηπιαγωγός δηλητηρίασε 25 μαθητές της επειδή ήθελε...

Η ίδια καταδικάστηκε σε θάνατο

29 Σεπτεμβρίου 2020 14:14
Σοκ: Νηπιαγωγός δηλητηρίασε 25 μαθητές της επειδή ήθελε...

Ένα πολύ τραγικό συμβάν πήρε μέρος στη Κίνα με αυτό να είναι με μία νηπιαγωγό η οποία δηλητηρίασε 25 παιδιά με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός και καταδικάστηκε και η ίδια σε θάνατο από δικαστήριο της κεντρικής Κίνας.

Συγκεκριμένα η δράστις εν ονόματι Wang Yun προέβη στην αποτρόπαια πράξη έπειτα από τσακωμό της με συνάδελφο στον παιδικό σταθμό όπου εργαζόταν, σχετικά με το πώς θα έπρεπε να διαχειριστούν τα παιδιά.

Ο τρόπος που δηλητηρίασε τα παιδιά

Στις 27 Μαρτίου του 2019, την ημέρα δηλαδή μετά την διένεξη των δυο παιδαγωγών, η Wang προσέθεσε νιτρίτη στο χυλό που σερβιριζόταν στους μαθητές ως γεύμα από το σχολείο. Η νηπιαγωγός είχε προηγουμένως προμηθευτεί την ουσία από το Ίντερνετ.

Η συγκεκριμένη ουσία είναι ιδιαίτερα τοξική και πιθανώς καρκινογόνα, ενώ χρησιμοποιείται σε λιπάσματα, στην συντήρηση των τροφίμων, ακόμη και σε πυρομαχικά και εκρηκτικά.

Σε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης, αποτρέπει το ανθρώπινο σώμα από το να απορροφά σωστά το οξυγόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wang είχε αποπειραθεί να δηλητηριάσει το 2017 με την ίδια ουσία και τον τότε σύζυγό της, ρίχνοντάς του μια μικρή ποσότητα στο ποτήρι, η οποία του προκάλεσε μικρούς τραυματισμούς.

Η αντίδραση ενός γονιού

Όσον αφορά το συμβάν του 2019, ένας γονέας αναφέρει ότι μετέβη στον παιδικό σταθμό μετά από κλήση άλλης εκπαιδευτικού, η οποία ανέφερε ότι το παιδί του είχε κάνει εμετό και είχε λιποθυμήσει.

Όταν έφτασε στον σταθμό για να παραλάβει το παιδί του, είδε ότι οι περισσότεροι συμμαθητές του βρίσκονταν σε αντίστοιχη κατάσταση.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Δευτέρα από το Λαϊκό Δικαστήριο της επαρχίας Χενάν, το οποίο χαρακτήρισε την πράξη της παιδαγωγού «άθλια» και «βάρβαρη». Η απόφαση ανέφερε ότι «η κατηγορούμενη πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά και σύμφωνα με τον νόμο».

Μία όμως 24χρονη δασκάλα είχε άλλες πιο μεγάλες "προθέσεις" με μαθητή της στις ΗΠΑ.

Σάλος: 22χρονη καθηγήτρια και μητέρα είχε ερωτικές επαφές με 16χρονο μαθητή της!

Καθηγήτρια στη Νότια Καρολίνα κατηγορείται ότι είχε ερωτικές επαφές με έναν 16χρονο μαθητή της στον οποίο έστειλε και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Ακόμη μία υπόθεση ερωτικής σχέσεις καθηγήτριας-μαθητή στην Αμερική.

Η Άννα Πάτον δίδασκε γλώσσα στο Lamar High School και συνελήφθη τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης η 22χρονη είχε ερωτικές επαφές ενώ έκανε και στοματικό έρωτα με τον 16χρονο. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται η 22χρονη καθηγήτρια φέρεται να τελέστηκαν από την 1η Οκτωβρίου 2019 μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2020.

Η Πάτον, η οποία σύμφωνα με την Daily Mail, είναι και μητέρα ενός μικρού παιδιού, κατηγορείται ακόμα, για αποστολή άσεμνων φωτογραφιών της στον 16χρονο μέσω διαφορετικών προφίλ στα social media.

Μετά την σύλληψή της η 22χρονη βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια αναμένοντας το αποτέλεσμα της αστυνομικής και δικαστικής έρευνας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share