Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Ισπανία: Κρατούμενος έκοψε τα αυτιά του και...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους αυτό που αντίκρισαν οι φύλακες

28 Σεπτεμβρίου 2020 16:23
Τρόμος στην Ισπανία: Κρατούμενος έκοψε τα αυτιά του και...

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα σε φυλακή του Μπανταχόθ συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό με έναν κρατούμενο ο οποίος έκοψε τους λοβούς από τα αυτιά του και τους έφαγε.

Ο κρατούμενος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, κατάφερε με ένα αυτοσχέδιο πλαστικό μαχαίρι να κόψει τους λοβούς του και στην συνέχεια να τους καταπιεί.

Το χρονικό του τρομακτικού περιστατικού

Στο κελί έσπευσαν αμέσως οι φύλακες όπου αντίκρισαν τον κρατούμενο λιπόθυμο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Εικάζεται, ωστόσο, πως μπορεί να πέταξε στην τουαλέτα τους λοβούς, αν και άλλοι κρατούμενοι ανέφεραν πως είδαν τον 30χρονο να τους καταπίνει.

Όπως ήταν φυσιολογικό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπανταχόθ, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ κρατείται στην ψυχιατρική πτέρυγα για αξιολόγηση.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος είχε στο παρελθόν περίεργη συμπεριφορά ωστόσο ποτέ δεν είχε αυτοτραυματιστεί.

Δεν έχει γίνει γνωστή η κατηγορία με την οποία ο 30χρονος ήταν στην φυλακή αλλά ούτε και ο λόγος που έκοψε τα αυτιά του...

Ενώ ένας άλλος κρατούμενος στη Σουηδία κατάφερε να δραπετεύσει από την φυλακή που βρισκόταν για να πάει σε έναν οδοντίατρο να τον εξετάσει επειδή είχε ισχυρό πονόδοντο.

27χρονη δεσμοφύλακας είχε ερωτικές επαφές με κρατούμενο - Οι «πικάντικες» λεπτομέρειες

Η 27χρονη δεσμοφύλακας Τσέλσι Στέφενσον, ερωτεύτηκε έναν κρατούμενο έμπορο ναρκωτικών και παραλίγο να καταλήξει και η ίδια στη φυλακή. Ενώ, ένα άγριο φονικό έγινε στη Βρετανία δύο κρατούμενους να σκοτώνουν 36χρονο.

Η Στέφενσον είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να επισκέπτεται τον κρατούμενο εκτός του επιτρεπόμενου ωραρίου στις φυλακές του Ντόνκαστερ της Βρετανίας ενώ βρέθηκαν ερωτικά μηνύματα και γράμματα που είχαν ανταλλάξει. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Στέφενσον τον επισκεπτόταν ακόμα και όταν μεταφέρθηκε σε διαφορετικό σωφρονιστικό ίδρυμα.

Η 27χρονη συνελήφθη το 2019 και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή. «Η Στέφενσον παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με έναν κρατούμενο. Δεν εκπλήρωσε το καθήκον της ως δεσμοφύλακας» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share