Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιαγιά 102 ετών συνελήφθη και… χαιρόταν - Ο λόγος; Απίθανος!

Τι συνέβη;

27 Σεπτεμβρίου 2020 09:22
Γιαγιά 102 ετών συνελήφθη και… χαιρόταν - Ο λόγος; Απίθανος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα πάθετε πλάκα με το λόγο, που μια γιαγιά 102 ετών συνελήφθη μεν, αλλά… χαιρόταν για το εν λόγω γεγονός, προκαλώντας φοβερή εντύπωση.

Συγκεκριμένα, η Edie Simms, πάντα ήθελε να... συλληφθεί όχι γιατί έκανε κάποια παράβαση, αλλά για να ζήσει την εμπειρία και οι αστυνομικοί στο τοπικό τμήμα, της έκαναν τη χάρη, ενώ απίστευτο είναι αυτό που έκανε 67χρονη γιαγιά στον νεογέννητο γιο της, επειδή ήταν άσχημος.

Μιας και ήταν μια από τις επιθυμίες της, οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και την πήγαν μια βόλτα με το υπηρεσιακό όχημα. Όπως είπε η ίδια, απόλαυσε πολύ την εμπειρία της, ακόμη και τις χειροπέδες.

Αυτή η 72χρονη γιαγιά σηκώνεται κάθε πρωί και πάει... - Η συνέχεια θα σας σοκάρει

Είσαι όσο νιώθεις λέει ένα ρητό και αυτή η γιαγιά είναι είναι η περίτρανη απόδειξη πως ισχύει με αυτό που κάνει κάθε πρωί.

Η 72χρονη Λόρεν είναι η γυναίκα που θα σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου με τη δύναμη που εκείνη δείχνει. Καθημερινά πηγαίνει στο γυμναστήριο και κάνει ακόμη και τις πιο δύσκολες ασκήσεις και μάλιστα δεν δείχνει να κοπιάζει καθόλου.

Η γιαγιά ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής και φροντίζει να μην χάνει ποτέ τις προπονήσεις της καθώς όπως η ίδια λέει, η γυμναστική είναι αυτή που την κάνει να νιώθει ζωντανή.

Δείτε τη στο παρακάτω βίντεο να γυμνάζεται:

Γιαγιά γιορτάζει τα 90α γενέθλιά της όταν ένας νεαρός της πιάνει το χέρι. Αυτό που ακολούθησε άφησε άφωνους τους καλεσμένους!

Συχνά ακούμε για ηλικιωμένους που κάνουν εκπληκτικά πράγματα, όπως η Jeannette Phelps, μια Αμερικανίδα χορεύτρια που γεννήθηκε τη δεκαετία του 1920.

Η Jeannette έγινε διάσημη για τον χορό Lindy, ένα χορό από την δεκαετία του 1930, που συνδυάζει κλακέτες, τζαζ και τσάρλεστον. Χάρη στο εκπληκτικό ταλέντο της, η Jeannette είχε μια σπουδαία καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας και εμφανίστηκε ακόμα και στη μεγάλη οθόνη.

Έγινε viral στο διαδίκτυο

Στο βίντεο που ακολουθεί, ρίχνουμε μια ματιά στα 90ά γενέθλια της Jeannette, που φυσικά συμπεριλάμβανε χορό και μουσική. Όταν ξεκινάει η μουσική, ένας νεαρός σηκώνει την Jeannette στη σκηνή. Τίποτα δεν αποκαλύπτει ότι αυτή η γυναίκα γίνεται 90 ετών!

Δείτε την εκπληκτική γιαγιά να επιδεικνύει το χορευτικό της ταλέντο στο βίντεο που ακολουθεί! Μπορεί να έγινε 90, αλλά η ψυχή και το σώμα της παραμένουν νεανικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share