Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Άκουγαν ανατριχιαστικούς ήχους μέσα από τη γη - Τότε οι πυροσβέστες αφού έσκαψαν 70 μέτρα, ανακάλυψαν κάτι απίστευτο (Video)

Ανατριχιαστικό

26 Σεπτεμβρίου 2020 09:46
Άκουγαν ανατριχιαστικούς ήχους μέσα από τη γη - Τότε οι πυροσβέστες αφού έσκαψαν 70 μέτρα, ανακάλυψαν κάτι απίστευτο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άκουγαν ανατριχιαστικούς ήχους μέσα από τη γη. Τότε οι πυροσβέστες αφού έσκαψαν 70 μέτρα, ανακάλυψαν κάτι απίστευτο. Ενώ, ένας άνδρας είδε μια παράξενη σκιά στη μέση του δρόμου και σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητο. Όταν κατάλαβε τι ήταν, πάγωσε!

Όταν οι πυροσβέστες είδαν τι τελικά έκλαιγε απελπισμένα στον πάτο, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν: ήταν ένα κουτάβι που φαινόταν να είναι περίπου τεσσάρων μηνών. Η ομάδα διάσωσης ανέλαβε αμέσως δράση. Ήξεραν ότι το κουτάβι δεν θα επιβιώσει πολύ χωρίς τροφή ή νερό, έτσι κατέβασαν σιγά σιγά ένα σχοινί. Όμως όσες προσπάθειες και αν έκαναν για να τραβήξουν το κουτάβι με λάσο στην επιφάνεια ήταν ανεπιτυχείς.

Η ομάδα διάσωσης εργάστηκε ακούραστα για μέρες, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να λειτουργεί. Τέλος, έπειτα από 10 ολόκληρες ημέρες, έλαβαν μια βοήθεια που τους έδωσε νέες ελπίδες.

Το προσωπικό του σχολείου Bahçeşehir, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της επιστήμης και της τεχνολογίας, είχε ακούσει για την κατάσταση και είχαν έρθει με το δικό τους σχέδιο διάσωσης, που περιλάμβανε τη χρήση ενός ρομποτικού βραχίονα που είχαν αναπτύξει. Η επιχείρηση διάσωσης χρειάστηκε πάνω από τρεις ώρες, αλλά ήταν επιτυχής. Στις 5:45 το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου, το κουτάβι τελικά απελευθερώθηκε από το πηγάδι.

Σκύλος σφήνωσε σε πηγάδι

Οι διασώστες ονόμασαν το κουτάβι «kuyu», που στα τούρκικα σημαίνει πηγάδι. Μετέφεραν το τραυματισμένο νεαρό σκυλί στον κτηνίατρο για έλεγχο και ευτυχώς ήταν σε καλή κατάσταση υγείας.

Όταν κανείς δεν ήρθε να ζητήσει τον kuyu, η πυροσβεστική υπηρεσία, που τον έσωσε αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Το τυχερό κουτάβι είχε τώρα μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια που ανέλαβε τη φροντίδα του.

Ο Kuyu είναι ένα πολύ τυχερό σκυλί, καθώς χάρη στη συνεργασία πολλών ανθρώπων, η ζωή του σώθηκε, διαφορετικά θα είχε πεθάνει βασανιστικά σε αυτό το βαθύ και σκοτεινό πηγάδι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share