Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο αδυνάτισε και έχασε 300 κιλά… Δείτε πώς έγινε!

Άλλος άνθρωπος!

25 Σεπτεμβρίου 2020 12:15
Ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο αδυνάτισε και έχασε 300 κιλά… Δείτε πώς έγινε!

Ο Πωλ Μάσον κάποτε ήταν ένας από τους πιο χοντρούς ανθρώπους στον κόσμο, ζυγίζοντας πάνω από 400 κιλά. Σήμερα όχι μόνο είναι κατά 300 κιλά ελαφρύτερος, χάρη σε εμφύτευση δαχτύλιου στομάχου, αλλά ταυτόχρονα το Νοσοκομείο Lennox Hill Hospital του έδωσε την ευκαιρία να αφαιρέσει 20 κιλά περισσευούμενο δέρμα που κρέμεται από το σώμα του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να χάνει βάρος και να γίνεται... άλλος άνθρωπος, δείτε εδώ την ιστορία μιας κοπέλας που όταν ήταν 9 χρονών ζύγιζε πάνω από 90 κιλά.

«Σήμερα καταλαβαίνω για πρώτη φορά πόσο διαφορετική είναι η αίσθηση στα πόδια μου. Σαν λεπτές γκοφρέτες εν αντιθέσει με μεγάλους κορμούς δέντρων», έγραψε το Σάββατο ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook.

O άνδρας κατάφερε μάλιστα να κάνει τα πρώτα του βήματα την Πέμπτη, χάρη στην πρώτη επέμβαση αφαίρεσης περισσευούμενου δέρματος.


Η γιατρός Τζένιφερ Κάπλα έκανε μάλιστα την επέμβαση εντελώς δωρεάν, αφού άκουσε ότι το Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης είχε ζητήσει από τον άνδρα αποδείξεις ότι μπορεί να διατηρήσει το βάρος του πριν προβούν σε κάποια εγχείρηση.

Από μικρή την κορόιδευαν ασταμάτητα γνωστοί και άγνωστοι - Σήμερα όμως τη ζηλεύουν...

Η Τες Χόλιντει ζυγίζει πάνω από 100 κιλά. Είναι ανύπαντρη μητέρα, έχει πέσει θύμα bullying και πλέον εργάζεται ως μοντέλο! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν άνθρωπο να μην πτοείτε από τα παραπανίσια του κιλά, δείτε εδώ την 25χρονη που ζύγιζε 185 κιλά και πώς είναι σήμερα.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί σήμερα που πιστεύουν πως έχουν το δικαίωμα να κρίνουν, αλλά και να επιβάλλουν την άποψή τους για την εμφάνιση των συνανθρώπων τους. Όποιο περιοδικό και να ανοίξουμε, τα πρότυπα ομορφιάς έχουν συγκεκριμένο μέγεθος, χρώμα δέρματος και μαλλιών.

Αυτή είναι η Τες και το γεμάτο καπύλες σώμα της. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την εμφάνισή της.

Ανάμεσα όμως στους 642,000 followers στο Instagram της, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πρόβλημα Ευτυχώς όμως του «έβαλε στη θέση τους»!

"Απλά για να σας ενημερώσω, είμαι σε επικοινωνία με το Instagram και το Reddit και οι γεμάτες μίσος σελίδες σας δε θα υπάρχουν για πολύ ακόμη. Αντί λοιπόν να κάνετε bullying στους άλλους θα έχετε περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να γίνετε ευτυχισμένοι, αντί να προβάλλετε τα προβλήματά σας στους γύρω σας.

Αν κατάφερα να αψηφήσω τις πιθανότητες του κλάδου μου και να είμαι το πρώτο μοντέλο που υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο, να είστε σίγουροι πως θα σας κλείσω όλους!"

Καλά διαβάσατε! Η Τες έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο Milk Model Management!

Η αυτοπεποίθησή της όμως δε χτίστηκε σε μια νύχτα. Τα σχολικά της χρόνια ήταν μαρτύριο και προσπαθούσε να βρει στήριγμα σε φίλους: «Ήταν μια περίοδος που είχα μια παρέα, ανακάλυψα όμως ότι συνέχεια με κορόιδευαν, χλεύαζαν το σώμα μου και με έκαναν να νιώθω απαίσια.»

«Είναι πολύ σημαντικό, αν δε νιώθουμε καλά με το σώμα και τον εαυτό μας, να φροντίσουμε να συναναστρεφόμαστε άτομα που μας αγαπάνε και μας υποστηρίζουν για τους σωστούς λόγους.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share