Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Μία γυναίκα ζήτησε από έναν Ιερέα, όταν πεθάνει να θαφτεί με το πιρούνι της

Δείτε την παράξενη επιθυμία της

25 Σεπτεμβρίου 2020 12:01
Ανατριχιαστικό: Μία γυναίκα ζήτησε από έναν Ιερέα, όταν πεθάνει να θαφτεί με το πιρούνι της

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε διαγνωσθεί με μια ανίατη ασθένεια και οι γιατροί της έδιναν το πολύ 3 μήνες ζωής ακόμη.

Καθώς λοιπόν τακτοποιούσε τις υποθέσεις της, επικοινώνησε με τον πνευματικό της και του ζήτησε να συναντηθούν στο σπίτι της για να συζητήσουν κάποιες λεπτομέρειες των τελευταίων επιθυμιών της.

Του είπε ποιοι ύμνοι και αποσπάσματα από τη Βίβλο θα ήθελε να ακουστούν στην κηδεία της και ποια ρούχα θα φορούσε. Επίσης ζήτησε να θαφτεί με την αγαπημένη της Βίβλο. Όλα συμφωνήθηκαν, όταν όμως ο ιερέας ετοιμάστηκε να φύγει, η γυναίκα θυμήθηκε και κάτι τελευταίο: «Είναι πολύ σημαντικό να θαφτώ με ένα πιρούνι στο δεξί μου χέρι».

Είδε ότι ο ιερέας την κοιτούσε απορημένος, οπότε έσπευσε να του εξηγήσει: «Σε όλα αυτά τα χρόνια που έχω συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις της εκκλησίας, θυμάμαι πως όποτε μάζευαν τα πιάτα του κυρίως γεύματος πολλοί μου ψιθύριζαν ‘Κράτα το πιρούνι σου.’ Ήταν η αγαπημένη μου έκφραση γιατί σήμαινε πως το φαγητό δεν είχε ακόμη τελειώσει και κάτι ακόμη πιο νόστιμο θα σερβιριζόταν. Έτσι, όταν θα βρίσκομαι στο φέρετρό μου και όλοι θα απορούν γιατί έχω ένα πιρούνι μαζί μου, θέλω να τους πείτε ‘Κρατήστε το πιρούνι σας… Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη’».

Με δάκρυα στα μάτια της υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιήσει την επιθυμία της. Ήξερε πως μάλλον ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπε ζωντανή, αυτή η γυναίκα όμως είχε καταλάβει το νόημα του παραδείσου πολύ καλύτερο και από τον ίδιο ακόμη. Ήξερε ότι θα συναντήσει κάτι καλύτερο…

Άλλο ένα παράξενο συμβάν πήρε μέρος με μία μητέρα να αντικρίζει ότι το χώμα που κάλυπτε τον τάφο του γιου της ήταν πράσινο.

Αυτό το αγόρι κάθεται σταυροπόδι σε μια κηδεία - Μόλις μάθετε ποιον κηδεύουν θα ανατριχιάσετε

Αυτό το αγόρι φαίνεται σαν να κάθεται χαλαρός στην καρέκλα την ημέρα μιας κηδείας...Το περίεργο της υπόθεσης είναι όμως ότι πρόκειται για τη δικιά του. Καταλάβατε καλά, αυτός είναι το πτώμα.

Σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τόσο απάνθρωπο και ανατριχιαστικό. Ο Πουερτορικανός δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Σαν Χουάν, καθώς δέχτηκε 15 σφαίρες. Η οικογένειά του, θέλοντας να τον θυμάται ως ένα χαρούμενο άνθρωπο, αποφάσισε την τελευταία φορά που θα τον δει να είναι όπως ήταν και ζωντανός.

Μετά από την κηδεία στη Γκάνα, βλέπουμε ακόμα μια περίεργη μέθοδος για να κηδευτεί κάποιος. Πάντως, οι πληροφορίες που λένε πως το συγκεκριμένο γραφείο κηδειών ακολουθεί αντισυμβατικές μεθόδους, δεν πέφτουν κι έξω!

Δείτε το βίντεο και θα ανατριχιάσετε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share