Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Πριν λίγα χρόνια μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες ως το πιο χοντρό κορίτσι του κόσμου. Δείτε την σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Αδιανόητη μεταμόρφωση!

23 Σεπτεμβρίου 2020 07:22
Πριν λίγα χρόνια μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες ως το πιο χοντρό κορίτσι του κόσμου. Δείτε την σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tο να είσαι γνωστός ως το «πιο παχύσαρκο παιδί» στον κόσμο, δεν είναι και το καλύτερο πράγμα για την αυτοεκτίμησή σου. Αλλά αυτό ακριβώς έπρεπε να αντιμετωπίσει η 8χρονη Jessica Leonard, όπως παραδέχτηκε στη συνέντευξή της με την «Inside Edition» πριν από αρκετά χρόνια.

Επειδή ήταν πολύ πιο βαριά από τα περισσότερα άλλα παιδιά στην ηλικία της και ήταν παθολογικά παχύσαρκη, το υπερβολικό σωματικό της βάρος προκαλούσε επιδείνωση των παιδικών οστών της. Αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της με τον πιο περίεργο και ταπεινωτικό τρόπο. Η μητέρα της, έστειλε την 8χρονη κόρη της που ζύγιζε 190 κιλά, σε μια κατασκήνωση για παχύσαρκους. Το νεαρό κορίτσι έμαθε πειθαρχία και διδάχθηκε πώς να τρώει πιο υγιεινά. Η μητέρα της παρακολούθησε και εκείνη μαθήματα γονέων, επειδή ήταν ο κύριος λόγος που η κόρη της είχε πάρει τόσο πολύ βάρος. Αυτές οι μικρές αλλαγές έκαναν τη διαφορά και θα το καταλάβετε μόλις δείτε πως είναι η Jessica τώρα.

Γνωστή ως «Χοντρή Jessica», η νεαρή γυναίκα ήταν σφουγγάρι για εκφοβισμό. Άκουγε κάθε είδους αστείο και προσβολή κάτω από τον ήλιο και είχε κουραστεί από τη συνεχή κατάχρηση των συμμαθητών της, των δασκάλων και των αγνώστων στο δρόμο. Εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αλλαγή που είχε υποσχεθεί η παραμονή της στην κατασκήνωση.

Πριν πάει εκεί, η Jessica έτρωγε συνεχώς. Τα πόδια της δεν μπορούσαν να στηρίξουν το τεράστιο σώμα της. Ένιωθε τρομερό το βάρος της και το πώς φαινόταν, αλλά δεν ήξερε πώς να σταματήσει τον κύκλο κατανάλωσης φαγητού που κατέστρεφε τη ζωή της.

Η μητέρα της επέτρεπε τις διατροφικές της συνήθειες. Είχε αποθηκεύσει στο σπίτι τους στο Knoxville της Tennessee ανεπιθύμητο και γρήγορο φαγητό. Κάθε φορά που η μικρή δεν έτρωγε το φαγητό που ήθελε και την ποσότητα που ήθελε, την κυνηγούσε. Αλλά όλο αυτό το ψυχολογικό παιχνίδι, είχε βάλει τη ζωή της Jessica σε μεγάλο κίνδυνο.

Έτρωγε τόσο πολύ, που είχε δυσκολία στην αναπνοή. Το πρόβλημά της ήταν τόσο μεγάλο, που οι υπηρεσίες προστασίας των παιδιών την απομάκρυναν από το σπίτι της και την έστειλαν στην κλινική παχυσαρκίας στη Βιρτζίνια.

Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς στην κατασκήνωση παχυσαρκίας και τη λήψη δεξιοτήτων που έμαθε, η Jessica άρχισε να προχωράει. Το λίπος στο σώμα της άρχισε να φεύγει και άρχισε να χάνει τα κιλά. Αισθάνθηκε καλύτερα, πιο υγιής και πιο ευτυχισμένη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Jessica έχει δει μεγάλη βελτίωση στην υγεία της. Ενώ δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί που θέλει, είναι πολύ κοντά.

Η Jessica, έχασε 145 κιλά χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθούν μερικά σχόλια από εκείνους που είδαν το βίντεο:

«Μάλλον η μαμά της χρειάζεται να βάλει κανόνες και στον εαυτό της!»

«Η μαμά της πιθανώς να μην ήταν εκπαιδευμένη για το πώς να είναι σωστή γονέας. Το σημαντικό είναι ότι η μητέρα της άλλαξε τους τρόπους της και άρχισε να συμπεριφέρεται σωστά.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share