Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

37χρονη πήγε στον γιατρό γιατί νόμιζε πως ήταν έγκυος - Όταν οι γιατροί κοίταξαν την κοιλιά της... (photo)

Σοκαριστικό

22 Σεπτεμβρίου 2020 16:26
37χρονη πήγε στον γιατρό γιατί νόμιζε πως ήταν έγκυος - Όταν οι γιατροί κοίταξαν την κοιλιά της... (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μεξικό, όταν έγκυος πήγε στον γιατρό, επειδή ένιωθε πως το έμβρυο της δεν εκινείτο, με τον ίδιο να παθαίνει σοκ μόλις κοίταξε την κοιλιά της.

Η 37χρονη Γκλόρια επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της, λέγοντας τους πως έχει έντονους πόνους στο στομάχι και πως αισθάνεται πως το μωρό δεν κινείται μέσα της.

Μετά τις εξετάσεις που έγιναν ο γιατρός διαπίστωσε πως όντως δεν υπήρχαν χτύποι της καρδιάς του έβρυου που έλεγε ότι κυοφορούσε και της ζήτησε να πάει σε ειδική μονάδα νοσοκομείου.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε εγχείρηση κι εκεί διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για μωρό, αλλά για κάνναβη και συγκεκριμένα ποσότητας του ενός κιλού.

Οι γιατροί βρήκαν κάνναβη τόσο στην κοιλιά της όσο και στον κόλπο της γυναίκας, η οποία ήταν σοκαρισμένη από το γεγονός. Ενώ, όταν μια 11χρονη διαμαρτυρήθηκε για πολλούς πόνους, η μητέρα της σκέφτηκε ότι δέχεται εκφοβισμό στο σχολείο. Οι γιατροί όμως πίστευαν ότι η 11χρονη κόρη της είναι έγκυος! Δυστυχώς η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη στη συνέχεια!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κάνναβη μάλιστα είχε τυλιχτεί με κολλητική ταινία, η οποία όμως είχε σπάσει, με αποτέλεσμα η γυναίκα να έχει αυτή την εντύπωση.

Γιατρός πιέζει την κοιλιά της εγκύου και της κάνει μαλάξεις για 2 λεπτά - Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει (Video)

Ένας γιατρός πιέζει την κοιλιά της εγκύου και της κάνει μαλάξεις για 2 λεπτά. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει! Ενώ, σε μία άλλη περίπτωση μία 28χρονη έγκυος έχει φουσκώσει τρομακτικά πολύ λίγο πριν γεννήσει. Μόλις δείτε τι έπαθε ο αφαλός της θα ανατριχιάσετε.

Οι τελευταίες εβδομάδες πριν τη γέννα είναι σίγουρα μια συναρπαστική περίοδος για τους υποψήφιους γονείς. Αλλά μπορεί να συμβούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που προκαλούν στρες ή και ακόμα πανικό. Υπάρχει όμως ένας γιατρός που όταν διαπιστώσει πως το μωρό έχει γυρίσει λάθος στη μήτρα, χρησιμοποιεί μια τεχνική που μπορεί να σώσει τη μαμά από μια ανεπιθύμητη επέμβαση!

Αυτή η περίεργη διαδικασία ονομάζεται εξωτερική κεφαλική έκδοση, όπου ο γιατρός με τα χέρια του στη κοιλιά, στρίβει το μωρό από την ισχιακή θέση στη σωστή, ώστε το μωρό να γεννηθεί με το κεφάλι πρώτα. Ενώ η μητέρα φαίνεται να είναι λίγο άβολα, σύντομα ανακουφίζεται που δε θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μια άσκοπη καισαρική επέμβαση.

24χρονη έγκυος πήγε για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα - Όταν κοίταξε την οθόνη; Η καρδιά της «σταμάτησε» (Video)

24χρονη έγκυος πήγε για το υπερηχογράφημα των 25 εβδομάδων και όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της «σταμάτησε»!

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Η 24χρονη μοιράστηκε τη στιγμή στο Facebook και από τότε έχει γίνει viral. Επίσης, μία έγκυος γυναίκα που έβγαζε βίντεο το μωράκι της να κινείται μέσα στην κοιλιά της τρομοκρατήθηκε όταν παρακολούθησε τα πλάνα που τράβηξε.

«Είχε μείνει άναυδοοι αρχικά από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είχε δίδυμα.» Τι ήταν αυτό που άφησε τους πάντες άφωνους; Η χαριτωμένη στιγμή που τα δίδυμα στην οθόνη πιάστηκαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Στα 12 χρόνια καριέρας τους, οι γιατροί δεν είχαν ξαναδεί παρόμοιο υπερηχογράφημα. «Ήταν τόσο συναρπαστικό που τα είδαμε έτσι. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο κοντά μαζί, αλλά ήταν και ήταν τόσο όμορφο αυτό που είδαμε».

Στην αρχή, ένα μωρό φιλούσε το άλλο μωρό στο μάγουλο. Στη συνέχεια ήρθαν πιο κοντά και έδωσαν ένα γρήγορο φιλί στα χείλη. Η 24χρονη είπε ότι ήταν «τόσο χαριτωμένο».

Είναι φανερό ότι αυτά τα μικροσκοπικά κορίτσια θα γίνουν οι καλύτερες φίλες στη ζωή και οι γονείς τους έχουν αποδείξεις γι’ αυτό!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share