Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έριξε μαγειρική σόδα μέσα στο μπουκάλι με την κέτσαπ - Μόλις την άνοιξε η φίλη του έγινε το απίστευτο

Τον κοιτούσε σοκαρισμένη!

14 Σεπτεμβρίου 2020 11:37
Έριξε μαγειρική σόδα μέσα στο μπουκάλι με την κέτσαπ - Μόλις την άνοιξε η φίλη του έγινε το απίστευτο

Τα ζευγάρια που έχουν χιούμορ και δέχονται ακόμη και τις πιο ακραίες φάρσες μένουν και περισσότερο καιρό μαζί λένε οι ειδικοί. Βέβαια, μετά από μια τέτοια φάρσα σαν αυτή με τη μαγειρική σόδα στην κέτσαπ που αποφάσισε να κάνει αυτός ο άντρας στην κοπέλα του αμφιβάλλουμε και για το αν του ξαναμίλησε. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φάρσα που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας αποφάσισε να κάνει στο γιο του τη φάρσα με τα μακαρόνια.

Ο άνδρας είχε διαβάσει ότι αν αναμίξει κανείς σόδα στη κέτσαπ εκείνη "εκρήγνυται", και θέλησε να το δει στη πράξη. Έτσι, αφού βάλει σόδα στην κέτσαπ την βάζει στο ψυγείο. Έπειτα, βάζει σε ένα μπολ πατατάκια και προτείνει στην κοπέλα του να τα συνοδεύσει με κέτσαπ και μαγιονέζα. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η άγνοια της κοπέλας καθώς ανοίγει την κέτσαπ και κυριολεκτικά λούζεται με αυτήν, όπως φυσικά και όλη η κουζίνα.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Έβαλε στο νερό της μαγειρική σόδα και λίγο λεμόνι - Το ήπιε μετά το φαγητό και...

Τα οφέλη της μαγειρικής σόδας μπορεί να είναι φοβερά για την υγεία μας, με το υλικό αυτό να έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με λεμόνι και να παράξει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, καταναλώνοντάς τα μετά το γεύμα μας, ενώ λύσεις μπορεί να δώσει ακόμη και για τις νοικοκυρές.

Ίσως να είστε, για παράδειγμα, ένας από τους ανθρώπους που πάσχουν από τα νεφρά τους ή αντιμετωπίζουν προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος, πέτρες στα νεφρά ή τα νεφρά σας υπολειτουργούν. Κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες μπορεί να υπονομεύσει την υγεία σας, αλλά υπάρχει μια απλή θεραπεία που μπορείτε να λαμβάνετε μετά από κάθε γεύμα: ένα ποτήρι νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Αυτή η θεραπεία θα αυξήσει το pH του σώματός σας, αλκαλοποιώντας το. Η λειτουργία των νεφρών σας θα βελτιωθεί κι αυτά θα μπορούν να φιλτράρουν πιο σωστά το αίμα, αφήνοντας λιγότερες ακαθαρσίες στην ουροδόχο κύστη, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μόλυνση.

Αυτή η θεραπεία, που συνιστάται από πολλούς νεφρολόγους όπως έδειξε και η μελέτη του Dr. Ione de Brito-Ashurst για την πρόσληψη μαγειρικής σόδας, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των σωματικών λειτουργιών σας και θα βελτιώσει την ευεξία σας. Όταν τα νεφρά δεν λειτουργούν σωστά, συσσωρεύονται πάρα πολλά οξέα στο σύστημα: αυτή η αλκαλική θεραπεία θα εξουδετερώσει τα οξέα. Θα σας κάνει καλό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share