Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν αυτό το λιοντάρι είδε τον άνθρωπο που το είχε σώσει όρμηξε πάνω του και...

Κι όμως τα ζώα έχουν μνήμη

11 Σεπτεμβρίου 2020 17:07
Όταν αυτό το λιοντάρι είδε τον άνθρωπο που το είχε σώσει όρμηξε πάνω του και...

Όποιος πιστεύει πως τα ζώα και κυρίως τα άγρια δεν έχουν μνήμη ήρθε η ώρα να διαψευστεί περίτρανα από τη συμπεριφορά αυτού του λιονταριού.

Η Σίργκα το λιοντάρι όταν ήταν πολύ μικρή ξέφυγε από τους γονείς της και θα πέθαινε αν δεν την έβρισκαν δυο οικολόγοι, ο Βαλεντίν Γκρούενερ και ο Μίκελ Λέγκαρθ.

Στα εκπληκτικά πλάνα που τράβηξε ο Χόκινς η Σίργκα μόλις βλέπει έναν από τους ανθρώπους που την έσωσαν, τον Γκρούενερ, συμπεριφέρεται σαν μια πολύ μεγάλη.. γάτα! Πόσο μεγάλη;

Η όμορφη Σίργκα ζυγίζει περίπου 50 κιλά και έχει σχεδόν το ίδιο ύψος με τον σωτήρα της όταν σηκώνεται στα δυο της πόδια! Τρομακτικό αλλά και πολύ συγκινητικό ταυτόχρονα! Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αιλουροειδές να είναι τόσο κοντά με κάποιον άνθρωπο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά φίλησε στο στόμα ένα λιοντάρι.

Το συγκινητικό βίντεο με το λιοντάρι και το σωτήρα του κάνει το γύρο του διαδικτύου και όπως είναι αναμενόμενο συγκινεί τους πάντες.

23χρονος σημαδεύει με κοντάρι ένα λιοντάρι: Το βίντεο με τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Μια ευαισθησία στα ζώα την έχουμε εδώ στο Athensmagazine.gr και το έχετε καταλάβει! Μετά την επική μάχη της λεοπάρδαλης με ένα ανακόντα, τώρα σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με λιοντάρι το οποίο κοντεύει τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Τι θα δούμε σ' αυτό το βίντεο; Πρωταγωνιστής είναι ένας 23χρονος εκπαιδευτής, ο οποίος μας δείχνει πως μια σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και στα ζώα είναι πολύ τρυφερή αρκεί να φύγει ο παράγοντας... φόβος από την μέση!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η απόλυτη μάχη μέχρι θανάτου δύο αρσενικών λιονταριών για χάρη ενός θηλυκού - Στο τέλος...

Αν νομίζατε πως μόνο στους ανθρώπους οι άνδρες κάνουν «κοκορομαχίες» για χάρη μιας γυναίκας, τότε θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, ότι αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα ζώα, με δύο λιοντάρια να δίνουν την απόλυτη μάχη μέχρι θανάτου.

Τα δύο αρσενικά λιοντάρια συναντήθηκαν και το θηλυκό... τα παρακολουθούσε, με τη μονομαχία τους να είναι ανάμεσα στις πιο άγριες που έχουμε δει, ενώ και το τέλος κρύβει μια μεγάλη έκπληξη, ενώ φοβερό είναι αυτό που κάνει ένα θηλυκό λιοντάρι πιάνοντας μια μικρή αντιλόπη.

Αμφότερα τα λιοντάρια δίνουν τεράστια μάχη και κάθε φορά, που ένας έμοιαζε να έχει πλεονέκτημα, ο άλλος έβρισκε τρόπο να αντιδράσει δυναμικά. Στο φινάλε, μην έχοντας κάποιος τελικά σαφές προβάδισμα, αποχώρησαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share